Naujiena rinkimuose: iš anksto bus galima balsuoti Dariaus ir Girėno stadione | kl.lt

NAUJIENA RINKIMUOSE: IŠ ANKSTO BUS GALIMA BALSUOTI DARIAUS IR GIRĖNO STADIONE

Savivaldybių tarybų ir mero rinkimų išankstiniame balsavime Kauno miesto savivaldybė pasiūlė dvi vietas. Viena jų – kauniečiams rinkiminiu laikotarpiu puikiai pažįstama, kita vieta – išankstiniam balsavimui patvirtinta pirmą kartą.

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) paskelbė, kur bus galima iš anksto balsuoti savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose. Kauno miesto savivaldybė pasiūlė ir VRK patvirtino dvi vietas: savivaldybės pastatą (Laisvės al. 96) bei Dariaus ir Girėno stadioną (Perkūno al. 5).

Savivaldybės pastate išankstiniai rinkimai vykdomi ne pirmą kartą, tad ši vieta puikiai pažįstama. Tačiau stadione iš anksto balsavimas dar niekada nebuvo vykdomas. Kaip nurodė miesto savivaldybės atstovai, kaip tik stadionas ruošiamas – čia klijuojami informaciniai lapeliai, kur eiti. Tiesa, kol kas jie nedetalizavo, ar balsuoti rinkėjai bus kviečiami po atviru dangumi ant dirbtinės ir gyvos žolės dangos, ar visgi balsadėžės ir kabinos bus išrikiuotos vidinėse stadiono patalpose. Visa informacija rinkėjams turėtų būti paskelbta artimiausiu metu.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Primename, kad išankstiniuose savivaldybių tarybų rinkimuose bus galima balsuoti ir Kauno rajono savivaldybės pastate (Savanorių pr. 371). Nors ši balsavimo vieta ir yra Kauno mieste, už ją jau atsakinga rajono administracija.

VRK atkreipia dėmesį, kad išankstinio balsavimo vietose gali balsuoti ne tik tos savivaldybės gyventojai. Šiuose punktuose bus rinkėjams atspausdinti tie balsavimo biuleteniai, kurie jiems priklauso pagal gyvenamąją vietą.

Išankstiniai savivaldybių tarybos ir mero rinkimai vyks vasario 28, kovo 1-2 dienomis. Iš anksto balsuoti gali tie rinkėjai, kurie pagrindinę dieną negalės atvykti iki balsadėžių. Pagrindinė balsavimo diena – kovo 5-oji. Rinkėjai prie balsadėžių kviečiami nuo 7 iki 20 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

BBD

Balsuosiu už beleką, tik ne už mentą-krabą.O pensininkės-žabos balsuos už tą chamą.Kol to aferisto nepaims STT, tol sėdės mero kėdėj

Kaunietė

Tiesiog tos tvarkos ir nuo tu geru šeimininku trūksta Gatves per metus šaibom nueina tiltai griuva kanalizacijos per lietu visas gatves apsiamtos Nu bet juk remontas vel pinigėliu ėmimas iš banko kuo dažniau tuo geriau nakatai dažnesni Viska kentėjom bet atėjo laikas vyt iš kabinetu tuos valkatas dirbti ir po kauna pasidairyti ir žnonėms baikti duris po nosia užverinėti ir darbe sėdėti o ne namie telefonais šūda malti Balsuosiu už Veryga palaikau ir sutinku su jo programa džiaugsiuosi kaip galėsu tiesiogei užeiti i merija ir but priimta mero

Romualdas

Visai nesvarbu kas jis toks jei žmogus suauges turi šeima tai ir nusimano apie darbus beto turi daug padėjėju svarbu kad baigtusi tas kauno išvagynėjimas ypač reikia vyt tuos verslininkus prisivogusius ir nepasotinamus Visi jie kolkas tik vogė užsibarikadave visiškas nesiskaitymas su gyventojai kaip pas popiežius nepapulsi telefonai ant juoko duoti nei vienas neatsako o kaip šaipomasi iš pagyvenusiu žmoniu liepe internetu žines siusti netrugdyti poniutėm Valstiečiai pažadėjo grįžti prie tautos atverti duris žmonėms savo mieste tartis su kauniečiais ir vertinti ju nuomone apie savo miesta Užsibarikaduokit savo namuose o čia merija kauniečiu istaiga tvarkyti savo reikalus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS