Paskutinį rugsėjo savaitgalį Kaunas kviečia turistauti iš peties | kl.lt

PASKUTINĮ RUGSĖJO SAVAITGALĮ KAUNAS KVIEČIA TURISTAUTI IŠ PETIES

Tarptautinės turizmo dienos proga pabūti turistais savame krašte šį savaitgalį raginami ir kauniečiai, ir jų svečiai. Nes pandemijos akivaizdoje, pasak miesto savivaldybės įsteigtos viešosios įstaigos „Kaunas IN“ pranešimo, būti turistu savo mieste, savo šalyje – ne tik neišvengiama, bet ir madinga ir net socialiai atsakinga.

O kad pramogų ir idėjų laisvalaikiui nepritrūktų, „Kaunas IN“ su savo bičiuliais muziejuose, restoranuose, viešbučiuose bei kitur parengė „kaunastiškų atradimų planą“. Tarptautinės turizmo dienos, kuri minima nuo 1980-ųjų, rugsėjo 27-ąją, tema, atsižvelgiant į dėl COVID-19 pandemijos susiklosčiusią padėtį, – „Turizmas savame krašte“.

Šio savaitgalio šventė Kaune skirta ne tik kauniečiams. Siurprizų galės rasti ir kitų vietovių gyventojai, kurie, pavyzdžiui, keliaus iš Vilniaus į Kauną „Kautros“ autobusuose. Kad tikrai pavyktų viską suspėti ir patiems susidėlioti maršrutą, aktyviai praleisti laiką, daugiau pamatyti, po patį Kauną rekomenduojama keliauti dviračiu.

„CityBee“ šiuo tikslu keliautojams padovanos net 100 valandų trukmės kelionių. Tereikia programėlėje įvesti nuolaidos kodą „kaunasticturistas“ – šis pasiūlymas galioja nuo rugsėjo 25 d. vidurnakčio iki rugsėjo 29 d. vidurnakčio.

Rugsėjo 26–27 d. aplankę įvairius Kauno muziejus bei viešbučius „Moxy“ ir „Park Inn by Radisson Kaunas“ ar baseino ir pirčių erdvę „Aušra Spa“ ir pasakę miesto savivaldybės viešosios įstaigos „Kaunas IN“ sugalvotą slaptažodį „kaunasticturistas“ turizmo šventės dalyviai galės laimėti net 250 prizų, padėsiančių Kauną pažinti dar artimiau. Dovanos laukia pačios įvairiausios – nuo pasiplaukiojimo baseine (arba laivu Kauno mariose) iki skrydžio oro balionu ar ultralengvuoju lėktuvu ar jaukaus pasibuvimo viešbutyje arba degustacinės vakarienės restorane Pažaislyje. Tris savaitgalio dienas, rugsėjo 25–27 d., svečiams nuolaidų taikyti žada daugybė miesto viešojo maitinimo, pramogų įmonių, viešbučių, SPA centrų.

GALERIJA

  • Paskutinį rugsėjo savaitgalį Kaunas kviečia turistauti iš peties
  • Paskutinį rugsėjo savaitgalį Kaunas kviečia turistauti iš peties
A. Aleksandravičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Šventė

Kiekvienas sąmoningas pilietis vargu ar puls " turistauti iš peties", kada covid atvejų skaičius kasdien auga. Reikia būti visišku besmegeniu, kad susigundyti " pasibuvimu viešbutyje" ar dalyvauti kituose "atradimų planuose". Lieka neaiškus tokių " renginių" tikslas.

Senis

Ar jau pastate dangoraiži tikra?

Birutei macienei

Reklamuoji, tai pati butinai dalyvauk ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS