Socialinių būstų remontui kauniečiams savivaldybė skirs daugiau lėšų? | kl.lt

SOCIALINIŲ BŪSTŲ REMONTUI KAUNIEČIAMS SAVIVALDYBĖ SKIRS DAUGIAU LĖŠŲ?

Artimiausiame Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdyje ketinama perskirstyti šiemetinio biudžeto lėšas ir socialinio būsto remonto finansavimui papildomai skirti 200 tūkst. eurų.

Dar liepos mėnesį Kauno miesto taryba priėmė sprendimą įrengti 6 butus Pakraščio gatvėje, buvusiame ir jau atlaisvintame Kalniečių poliklinikos (prieš keletą metų tapusios Kauno miesto poliklinikos dalimi) filiale. Tačiau iki rekonstrukcijos darbų čia kol kas neprieita, nes prieš tai reikia parengti techninį pastato vidaus išplanavimo projektą.

Kita vertus, miesto savivaldybės būsto fonde yra net 30 remontuotinų butų, tad metams skiriamų biudžeto lėšų visų jų remontui tikrai nepakanka.

Kauno mieste socialinių būstų tebelaukia 859 asmenų šeimos.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

yja

tokiam mažam kambarėliui net 2 radiatoriai? Ohoho

Ne pašlamėkas.

Tarybiniais metais niekas neskubėjo aprūpinti būtais.Reikėjo gerai dirbti ir darbe nepasirodyti išgėrus.Tada po kokių dešimtis metų gal eilė ir ateis.Teko gyventi su kūdikių nešildomoje palėpėje.Algelės pakol neturėjai specialybės buvo kapeikos ir už gera butelį nebuvo iš kur mokėti,o dabar visus pašlemėkus aprūpina butais ,pašalpomis.Ir dar mat kalėjimo kamera.

AŠ Manau

Atskaitas turi parodyti ir reikia audito,kad patikrintu kur pinigai dingsta.Bet tie gaunantis tuos butus dalis jų neverti tu butų.Kas nori tas darbo randa Lietuvoje ar kitoje šalyje.Nenori dirbti,tik uliavoti gyvenk po tiltų.Kodėl kitų sąskaitą turi gyventi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS