Šokiravo Vaišvydavos „Iki“ užfiksuotas pirkėjo ir apsaugininkės konfliktas (vaizdo įrašas) | kl.lt

ŠOKIRAVO VAIŠVYDAVOS „IKI“ UŽFIKSUOTAS PIRKĖJO IR APSAUGININKĖS KONFLIKTAS (VAIZDO ĮRAŠAS)

Socialiniuose tinkluose plintantis vaizdo įrašas iš prekybos centro „Iki“ Vaišvydavoje šokiravo žmones. Pasipylę komentarai atskleidė, kad įraše užfiksuota apsaugos darbuotoja pirkėjų pasipiktinimą sukėlė ne pirmą kartą.

Vaizdo įraše matosi, kaip Kauno pakraštyje, Vaišvydavoje esančios parduotuvės „Iki“ pirkėjai negali nei įeiti, nei išeiti iš parduotuvės, jos durys – uždarytos. Tuo pačiu metu tarp apsaugininkės ir vyro vyksta žodinis konfliktas.

Po kiek laiko žmonės ima piktintis ir durys atsiveria, pirkėjai plūsteli per jas – vieni į lauką, kiti – vidun. Per duris išsprunka ir kivirčo dalyvis.

Apsaugos darbuotoja išbėga į lauką ir stveria vyrą, su kuriuo barėsi. Į jų konfliktą įsivelia dar vienas žmogus. Viskas baigiasi tuo, kad vyras išsiveržia iš darbuotojos rankų ir nueina sau, moteris grįžta į parduotuvę.

 

 

Komentatoriai piktinosi šiurkščiu apsaugos tarnybos darbuotojos elgesiu, o keli tikino panašų šios moters elgesį matę ne pirmą kartą. Įrašą daręs vyras riebiai nusikeikia, taip ir nepaaiškinęs, kas atsitiko.

Bendrovės „Palink“, valdančios parduotuves „Iki“, atstovė spaudai Vaida Budrienė pirmiausiai atsiprašė pirkėjų už nepatogumus ir patikino, kad incidentas ir apsaugos darbuotojos elgesys bus nuodugniai ištirtas.

Kaip paaiškino V.Budrienė, laikantis karantino reikalavimų, pirkėjų skaičius parduotuvėse ribojamas taip, kad kiekvienam žmogui tektų 15 kvadratinių metrų. Tai daroma skaičiuojant prekybos krepšelius. Todėl kartais pirkėjams tenka palaukti lauke.

Šį kartą eidamas pro apsaugininkę konflikto dalyvis šiurkščiai pastūmė moterį. Ji neleido vyrui išeiti, uždarė duris ir iškvietė policiją. Vyras stovėjo prie pat durų, norėdamas kaip įmanoma greičiau pasišalinti, tuo metu niekuo dėti žmonės buvo įkalinti viduje, o kiti negalėjo įeiti į parduotuvę. Būtent tai ir sukėlė aplinkinių nepasitenkinimą.

Apsaugos darbuotojai neliko kitos išeities, kaip atidaryti duris ir leisti žmonėms eiti. Apsaugininkė bandė sulaikyti ją pastūmusį asmenį lauke, bet galiausiai buvo priversta jį paleisti.

Ar toks jos elgesys buvo teisėtas ir pagrįstas, dar bus tiriama.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Žiūriu,

kad kažkokios logikos išvis nėra ko ieškoti Lietuvoje,bardakas ant bardako!

Kaunas

Labai keista kad daugumoje parduotuvių IKI nera savitarnos kasų, atsilikimas.Kaune, Savanorių pr. 111 buvo savitarnos kasos ir dingo, įdomu kodėl.Buvo labai gerai,nereikejo labitis su kasininkų, ateini i parduotuvę ne labas pasakyti o apsipirkti ,visai neįdomu sveikintis su nemalonių , nepažįstamų žmogumi.Manau atejo laikas sugrąžinti savitarnos kasas i parduotuvę Kaune, Savanorių pr.111 adesu.

Taigi

Ar žinot,kad padedantieji vagims,patys tampate vagimis ir už tai atsakysit prieš Dievą.Apsaugos darbuotoja be reikalo durų neblokuoja,tad vietoj to kad ją palaikytumėte,tapote nusikaltimo bendrininkais.Reikia tik džiaugtis tokia pareiginga darbuotoja,jų labai mažai,nes kitose parduotuvėse už pavogtas prekes iš darbuotojų atlyginimo išskaičiuoja,o apsaugos darbuotojams nei motais,nes jie nepriklauso IKI
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS