V. Matijošaitis atskleidė, už ką balsavo prezidento rinkimuose | kl.lt

V. MATIJOŠAITIS ATSKLEIDĖ, UŽ KĄ BALSAVO PREZIDENTO RINKIMUOSE

Penktadienį išankstinio balsavimo teise prezidento rinkimuose tarp tūkstančių kitų kauniečių pasinaudojo ir miesto meras Visvaldas Matijošaitis. Juolab kad balsavimas nuo pirmadienio iki penktadienio vakaro vyksta Kauno miesto savivaldybės rūmuose, tad norint atlikti savo pilietinę pareigą merui nereikėjo iš darbovietės nei kur eiti, nei važiuoti.

„Už ką balsavau?“ – pakartojo Eltos klausimą V. Matijošaitis ir be jokių išvedžiojimų atsakė: „Už Saulių, už Skvernelį. Todėl, kad tai – konstruktyvaus mąstymo žmogus. Jį pažįstu nuo tada, kai tapo komisaru. Mes kartu niekada nedirbome, nes tarp mūsų yra amžiaus skirtumas, tačiau galiu pasakyti, kad mūsų abiejų darbinės savybės yra panašios“, – Eltai aiškino Kauno miesto meras savo pasirinkimo balsuojant motyvus.

Balsuodamas referendumuose, abiejuose jų balsalapiuose Kauno miesto meras pažymėjo teigiamą atsakymą.

„Iš tikrųjų atsakiau „taip“ ir dėl dvigubos pilietybės, ir dėl Seimo narių skaičiaus sumažinimo. Mano įsitikinimu, lietuviai, nors ir toli nuo Lietuvos gyvendami, lieka lietuviais, ir turi būti Lietuvos piliečiai. Ir galvoju, kad apskritai nereikėtų labai sureikšminti tų referendumų. Jei paaiškės, kad jų reikia daugiau geram tikslui pasiekti, bus galima surengti iš naujo“, – penktadienį kalbėdamas su ELTA sakė Kauno miesto meras V. Matijošaitis. 

Rašyti komentarą
Komentarai (104)

TIKRIAUSIAI

Visada žmogų vertinkim pagal jo darbus,pasirodo taip norisi tų intrygų,kišti savo politikos supratimus.Pastoviai dejuoti blogai,kas sakot blogai,pagalvokit ,o ką jūs padarėte gero miestui,šeimai ir t.t

Kaunietis

Pagal intelekta visi zino, uz ka matjosaitis balsavo:)

na

tik tegul negalvoja Nausėda ir konservatorė Šimonytė, kad balsavusieji už Skvernelį atiduos jiems balsus. Vienas sugriovė Kauną, kitas atėmė pensijas gal užtenka...kam patinka konservai lai renka. Atiduokit pensijas...Šimonytei, vistiek atims
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS