Vytauto prospekte – kliūtys pėstiesiems: gali tekti kaulelius rankioti, nosį tiesinti | kl.lt

VYTAUTO PROSPEKTE – KLIŪTYS PĖSTIESIEMS: GALI TEKTI KAULELIUS RANKIOTI, NOSĮ TIESINTI

Vytauto prospekte pėstieji turi neprarasti budrumo ir nuolat žiūrėti po kojomis, nes pasivaikščiojimas gali baigtis rimta trauma. Praeiviai piktinasi, kad pašalinus reklaminius stendus ant šaligatvio paliktos kliūtys.

„Baisu eiti šaligatviu, galima sprandą nusilaužti. Pašalino reklamos stendus, bet ant šaligatvio paliko kelių centimetrų strypus. Gali laisvai sugadinti avalynę. Aišku, nepastebėjus galima ir nusiristi ant šaligatvio plytelių, tada teks ir kaulelius rankioti, nosį tiesinti“, – skundėsi kaunietis ir nurodė, kad buvusių reklamų stendų likučiai palikti Vytauto prospekto pradžioje.

Tokias kliūtis pėstieji gali sutikti netoli „Stoties“ turgaus, arčiau gatvės. Į redakciją parašęs kaunietis įsitikinęs, kad jei nuimamos kokios nors konstrukcijos, turi būti atstatyta ir lygi šaligatvio danga.

Baisu eiti šaligatviu, galima sprandą nusilaužti.

„Dabar juk ir valytojams trukdo. Šiaip, manau, kad reikėtų buvusius reklamų savininkus gerai finansiškai nuskausminti, kad tokių pavojingų strypų nepaliktų. Vienoje gatvės pusėje jų visa eilė, kitoje – keletas. Vytauto prospekte tikrai vaikšto daug žmonių, tad gali ir nepastebėti tokių kliūčių“, – tęsė pasipiktinęs praeivis.

Įmonės „Parkavimas Kaune“ vadovas Justas Limanauskas portalui kauno.diena.lt patikslino, kad minėtoje Vytauto prospekto vietoje stovėjo ne reklamos stendai, o parkomatas.

„Dėl žmogiškos klaidos išardžius parkomatą buvo paliktas jo pamatas. Ši problema jau išspręsta ir pamatas išardytas. Dėkojame už informaciją“, – nurodė specialistas.

J. Limanauskas paragino gyventojus, pamačius panašius objektus, informuoti Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistus el. paštu.: miesto.tvarkymo.skyrius@kaunas.lt.

GALERIJA

  • Vytauto prospekte – kliūtys pėstiesiems: gali tekti kaulelius rankioti, nosį tiesinti
  • Vytauto prospekte – kliūtys pėstiesiems: gali tekti kaulelius rankioti, nosį tiesinti
  • Vytauto prospekte – kliūtys pėstiesiems: gali tekti kaulelius rankioti, nosį tiesinti
  • Vytauto prospekte – kliūtys pėstiesiems: gali tekti kaulelius rankioti, nosį tiesinti
  • Vytauto prospekte – kliūtys pėstiesiems: gali tekti kaulelius rankioti, nosį tiesinti
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Gairės: Kliūtis, parkomatas, kliūtis pėstiesiems, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

silainiskis

nieko nauja,Silainiu parko gale vienas takas jau 30m+ blokinis su nulenktom metalinem kilpom.dabar tamsu ir ta dalis vakare neapsviesta,kada kieno kauleliai nukentes.

Jotautas. Humoristinis vaizdelis.

Atvažiavau į Kauną, žygiuoju Vytauto prospektu, - o gi ten vieni kauleliai. Prisirankiojau rieškučias, tik nulūžusių nosikių neradau. Gi prie Dariaus ir Girėno klojimo vos sprando nenusisukau. Einu toliau: Europos prospekte - šaligatviai susibangavę, Savanoriuose bortai kaip bokštai, prieš turgų - šaligatviuose vinys kaip ežio spygliai pasišiaušę. Vienas toks nevykėlis jau tris savaites gydosi traumas Klinikose. Atvažiuokite į Panevėžį pasigrožėti: blizga Laisvės ir Nepriklausomybės aikštės su vaikučių žaidimais, su senolių suoliukais, svidi Kultūros ir poilsio bei Skaistakalnio parkai. Naujai išasfaltuoto misto gatvės, visur šaligatvių trinkelės su gelsvais nuotekų kanalais, su skaldyto akmens salelėmis, nauji skvereliai su šimtais pasodintų medelių. Raseiniai ir kiti miesteliai mus pralenkti nė nesapnuoja...

Pykts Dėdė

Neikit iš namų, o jei jau išėjote tai žiūrėkite kur einate. Nereiks tada šnobliaus tiesinti ;)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS