Prie paauglės dukros galimai priekabiavusį vyrą pamatęs tėvas: užvirė kraujas! | kl.lt

PRIE PAAUGLĖS DUKROS GALIMAI PRIEKABIAVUSĮ VYRĄ PAMATĘS TĖVAS: UŽVIRĖ KRAUJAS!

Prie paauglės dukros galimai priekabiavusį nepažįstamą vyrą pamačiusiam tėvui užvirė kraujas. Kilus konfliktui, teko įsikišti pareigūnams, kuriuos iškvietė pats įtariamasis.

Tėvas: priekabiavo ir grasino

Su maždaug 30-ties metų nepažįstamuoju tuomet dar 14-metė pašnekovo dukra susidūrė vieną popietę prieš kelis mėnesius, kai važiavo 42-ojo maršruto autobusu link Technikumo gatvės Kaune, Aleksote. „Jis važiavo tuo pačiu autobusu ir pradėjo prie dukros priekabiauti – lietė rankomis. Kai ji išlipo, jis taip pat išlipo paskui ją“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo paauglės tėtis.

Pasak kauniečio, tądien nepažįstamas vyras jo dukrą persekiojo beveik dvi valandas. Du kartus buvo paėmęs mergaitės telefoną – tikino norįs paskambinti sau, kad turėtų nepilnametės numerį savo telefone. Tačiau paauglės telefono baterija tada buvo išsikrovusi ir vyrui pasiekti užsibrėžto tikslo nepavyko.

„Ji, vargšė, kad neparodytų, kur gyvena, vaikščiojo ratais aplinkui. Pasakė jam išgalvotą telefono numerį, kurį surinkęs vyras išgirdo, kad toks numeris neegzistuoja. Tada jis dukrai pasakė, kad ji tikriausia per ramiai gyvena ir turi per mažai problemų – pagrasino jų parūpinti. Dukra bandė vyrą įtikinti, kad telefono numeris – tikrai jos, tačiau telefonas – išsikrovęs. Su ašaromis akyse dukra nuėjo iki parduotuvės, kuri už 1,5 kilometro nuo mūsų namų, tikėdamasi, kad salėje bus apsaugininkas ir ji paprašys pagalbos. Tačiau nebuvo. Po kurio laiko dukra įsimaišė į sutiktų žmonių grupę, vyras atsiliko ir ji pabėgo“, – įvykių eigą dėstė pašnekovas.

Kai rutuliojosi šis veiksmas, paauglės tėčio teigimu, nepažįstamasis laikė jo dukros ranką, glostė sėdmenis. Tėvų įvykio metu namuose laikinai nebuvo. O jiems sugrįžus, 14-metė sakė bijanti kreiptis į pareigūnus.

Pamačius – užvirė kraujas

Pašnekovas teigė manęs, kad prie jo dukros galimai priekabiavęs vyras nėra vietinis gyventojas, o tiesiog prašalaitis, atvykęs čia iš kitur. Tačiau gegužės 22-ąją paaiškėjo kitokia tiesa – jis netoliese esančiame kotedže gyvenantis kaimynas.

Tėti, žiūrėk, čia – tas, kuris mane vaikėsi.

„Dirbome kieme – tvėrėme tvorą ir dukra sako: „Tėti, žiūrėk, čia – tas, kuris mane vaikėsi“. Pasakysiu atvirai, užvirė kraujas, kad jis – vietinis. Man net dabar eina šiurpas. Kiekvienam taip būtų. Tada įvyko žodinis konfliktas – tūkstantis negražių žodžių pakeltu tonu, kad jis čia daugiau nesirodytų. Niekas jo neskriaudė, nors galbūt ir reikėjo. Gyvulys yra gyvulys – taip niekas nedaro“, – atviravo nepilnametės tėtis.

Pasak jo, prie dukros anksčiau galimai priekabiavęs vyras pats iškvietė pareigūnus, nes jautėsi įbaugintas, tvirtino, kad į jį spyrė. „Tai – melas. Iš pradžių jis buvo „kalnų erelis“ – prikišo savo veidą prie manojo per centimetrą su drimbančiomis putomis ir paklausė: „Ką tu man, dėde, padarysi?““ – atviravo kaunietis.

Pareigūnai tikslina aplinkybes

Portalui kauno.diena.lt Kauno apskrities pareigūnai patvirtino – į įvykio vietą Kaune, Vyčio Kryžiaus gatvėje, vyko gegužės 22 d. apie 16.40 val. Į juos tądien kreipėsi 35 metų vyras tikinęs, kad prie jo iš pradžių sustojo vienas automobilis, o paskui ir kitas. Iš jų išlipo vyrai, su kuriais įvyko žodiniai konfliktai. Per vieną iš jų esą buvo naudoti ne tik žodžiai, bet ir fizinė jėga, grasinta.

Tačiau pareigūnus kvietęs vyras pareiškimo dėl galimai patirto smurto tądien nerašė. Jis negautas iki šiol. Tačiau pareiškimą dėl galimo priekabiavimo prie dukros lapkričio-gruodžio mėnesį parašė 14-metės tėtis. Šiuo metu tikslinamos šio įvykio aplinkybės.

Per dešimt dienų bus nuspręsta, ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl lytinės aistros tenkinimo pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę ir ar neliečiamumą.

Pilnametis asmuo, lytiškai santykiavęs ar kitaip tenkinęs lytinę aistrą su jaunesniu negu šešiolikos metų asmeniu, jeigu nebuvo išžaginimo, seksualinio prievartavimo ar privertimo lytiškai santykiauti požymių, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Anksčiau galimas priekabiautojas į pareigūnų akiratį patekęs nebuvo.

Paviešino nuotrauką

Po pastarojo incidento, informacija apie dukrą prieš kelis mėnesius, kaip įtariama, persekiojusį vyrą kaunietis pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje bendruomenės grupėje, paviešindamas ir jo nuotrauką.

Man nusispjauti, galima, ar ne. Iškart jį paviešinau. Tegul visi žino, kas jis yra.

„Man nusispjauti, galima, ar ne. Iškart jį paviešinau. Tegul visi žino, kas jis yra. Pažįstami man rašė, kad jis – labai geras berniukas. Klausykite, labai geras berniukas šitaip nepasielgtų“, – įsitikinęs pašnekovas.

Jis teigė sulaukęs ir privačių žinučių, kad galimas priekabiautojas esą turi sveikatos problemų, kad toks jo elgesys, tai – liga ir dėl to esą nieko nereikia daryti, geriau su tuo susitaikyti. „Kaip susitaikyti? Prie ko čia mano vaikas?“ – piktinosi pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Nesvarbu

Kaip kas atrodo, bet grabalioti negalima ir viskas.

Negavo

mergiote saldainiu uz paciupinejima - va ir ekscesa sukure.

ina

Bet kaip dabar tos nepilnametės atrodo - plaukai dažyti , prisidažiūsios ,nagai lakuoti, , net ir lūpom pripūstom - ar pagalvosi , kad ji nepilnametė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS