Kaune mįslingai dingo nepilnametės: klasiokams prasitarė apie planą vykti į užsienį | kl.lt

KAUNE MĮSLINGAI DINGO NEPILNAMETĖS: KLASIOKAMS PRASITARĖ APIE PLANĄ VYKTI Į UŽSIENĮ

Kauno apskrities pareigūnai ieško spalio 25-osios popietę dingusių dviejų nepilnamečių mergaičių – Gustės ir Enrikos. 

Portalo kauno.diena.lt žurnalistų antradienio rytą kalbintas dingusios 14-metės Gustės tėtis Tomas pasakojo, kad dukra iš namų Vilijampolėje išėjo ir dingo pirmadienį apie 15 val.

„Anksčiau jokių problemų nebūdavo. Dukra laiku grįždavo namo ir visada būdavo pasiekiama telefonu. Tačiau vakar (spalio 25 dieną – aut. past.) jos aulėtoja parašė žinutę, kad Gustė nebuvo vienoje pamokoje. Kai skambinau dukrai norėdamas paklausti, kodėl, ji neatsiliepė telefonu. Pagalvojau, kad vis dėlto ji yra pamokoje, todėl nekelia ragelio. Tačiau, kai pamokų laikas baigėsi, ji vis tiek neatsiliepė“, – atviravo nepilnametės tėtis.

Norėdamas išsiaiškinti, kur yra Gustė, vyras nuotoliniu būdu peržiūrėjo namie įrengtas vaizdo kameras ir pamatė, kad tuomet, kai vyko pamokos, dukra buvo ne mokykloje, o namuose. Įraše pašnekovas sakė girdėjęs ir skambant 14-metės telefoną, bet ragelio ji tuomet nepakėlė. „Išeidama iš namų dukra pasiėmė savo seną telefoną, kuris gulėjo dvejus metus išvis nenaudojamas, kelis daiktus, rūbų, šiek tiek pinigų iš taupyklės ir viskas – nutrūko visi galai“, – pasakojo Tomas.

Gustė. / Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.

Išeidama iš namų 170 cm ūgio, smulkaus sudėjimo mergaitė vilkėjo juodą plono audinio striukę be gobtuvo, juodus džinsus, avėjo zomšinius chaki spalvos kerzus, o su savimi pasiėmė spalvotą (mėlynos, žalsvos, elektrinės ir baklažano spalvų) 1993-ųjų stiliaus sportinį kostiumą, kurio niekada anksčiau nedėvėdavo.

Enrika. / Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.

Tomas neslėpia įtariantis, kad Gustė galėjo dingti kartu su savo klasioke Enrika, nes jos taip pat pasigesta, nors iš namų Vilijampolėje jos ir neišėjo dviese. „Klasiokai sakė, kad anksčiau jos nebendraudavo, bet vakar (pirmadienį – aut. past.) buvo kartu ir prasitarė apie planą vykti į užsienį. Iš karto, praėjus kelioms valandoms, po dukros dingimo pranešėme pareigūnams. Sureagavo greitai. Dabar vykdoma paieška“, – teigė dingusios nepilnametės tėtis.

Pašnekovas spėjo, kad abi dingusios mergaitės gali būti persidažiusios plaukus juoda spalva – tokią informaciją jį pasiekė. Taip pat Tomas sužinojo, kad panašios į nepilnemetes nuotraukose spalio 25 dieną apie 18 val. matytos Lapių miestelyje.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė patvirtino – pareigūnai pradėjo tyrimus dėl dviejų dingusių nepilnamečių, gimusių 2007 metais, vykdoma paieška.

Pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius dingusias mergaites, ar turinčius bet kokios naudingos informacijos, ir pranešti telefonu 112. Socialiniame tinkle „Facebook“, kur taip pat dalijamasi žinia apie dingusiąsias, nurodomas ir Gustės tėčio Tomo tel. nr. +370 60733445.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

sena tiesa

kai ieškai nuotykių, bėda tave pati susiranda. Gaila mergaičių, gaila tėvų. Gal dar atsiras, - to nuoširdžiai linkiu...

Lina

Tai yra tėveliuose problema mergaitėm trūksta dėmesio trūksta tėviško supratimo juk ir viena ir kita yra pauglės joms reikia kur kas daugiau bendravimo su šeima tada pas jas galvelėse nekils jokių minčių išeiti iš namų tuolabiau kai turės daugiau įpareigojimų turiu galvoje namų ruošoje ir dar tėveliams reikėtu atkreipti dėmesį kad jų mergaitės yra svarbios jiems kad jas myli ir tai visa kartoti iš dienos į dieną kad jos tai suprastu tada jos bus ramios ir neieškos gatvėje nuotikių

DAIVUTĖ

Telefonų išklotines patikrinti išėmus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS