Merginą šokiravo nepažįstamo vyro elgesys autobuse: žiūrėdamas į mane jis save tenkino | kl.lt

MERGINĄ ŠOKIRAVO NEPAŽĮSTAMO VYRO ELGESYS AUTOBUSE: ŽIŪRĖDAMAS Į MANE JIS SAVE TENKINO

Du kartus skirtingomis dienomis miesto autobusu važiavusi 19-metė kaunietė išgyveno tikrą siaubą – vyras, kuriam galėtų būti maždaug 50 metų, jos akivaizdoje tenkino savo lytinę aistrą. Dėl įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Aistrą tenkino autobuse

Kaip pasakojo šio šokiruojančio įvykio liudininke tapusi mergina, pirmą kartą su nepažįstamuoju Kaune ji susidūrė spalio 17-ąją, apie 12.27 val. 

„Jis kartu su manimi įlipo į 34G maršruto autobusą viešojo transporto stotelėje „Geležinkelio stotis“. Kai atsisėdau, vyras prie manęs prisilietė. Tai pajutusi, staigiai atsitraukiau. O po kurio laiko pastebėjau, kad iš kelnių jis buvo išsitraukęs savo lytinį organą ir atsistojęs, žiūrėdamas į mane, save tenkino. Tada išlipo stotelėje „Ledo arena“, – atviravo pašnekovė.

Kai atsisėdau, vyras prie manęs prisilietė. Tai pajutusi, staigiai atsitraukiau. O po kurio laiko pastebėjau, kad iš kelnių jis buvo išsitraukęs savo lytinį organą ir atsistojęs, žiūrėdamas į mane, save tenkino.

Kitas nemalonus merginos susitikimas su nepažįstamuoju įvyko spalio 19-ąją, taip pat po vidurdienio. Jiedu kartu vėl įlipo į 34G maršruto autobusą stotelėje „Geležinkelio stotis“. „Priėjo prie manęs ir pradėjo save tenkinti. Šį kartą jam pagrasinau, kad iškviesiu pareigūnus, tada vyras staigiai atsitraukė ir išlipo stotelėje „Ledo arena“, – detalizavo kaunietė, pridurdama, kad pasišalindamas nepažįstamasis neištarė nė žodžio.

Nufilmavo ir pranešė policijai

Tai, kad akys merginos neapgavo ir nepažįstamasis, būdamas miesto autobuse, du kartus tenkino savo lytinę aistrą, liudija jos užfiksuoti vaizdo įrašai. Čia matyti, kad vyras, dėvintis juodą kepurę su snapeliu, vilkintis mėlyną striukę ir mėlynos spalvos džinsines kelnes, masturbuojasi, pridengdamas iš kelnių ištrauktą lytinį organą šviesios spalvos maišeliu. Kaunietė atvira – atkreipti kitų keleivių dėmesio pirmą kartą ji nebandė visai, nes sutriko, o antrąjį, nors ir pagrasino vyrui iškviesti policiją kalbėdama garsesniu tonu, žmonės esą į situaciją nesureagavo.

Tačiau mergina nepabūgo apie akibrokštą papasakoti pareigūnams ir jau spalio 17-ąją nuvyko į komisariatą. O spalio 19-ąją apie pasikartojusią situaciją pareigūnus ji informavo telefonu bei užpildė pranešimo formą per e.policiją.

Kaunietė užsiminė, kad laukdama viešojo transporto stotelėje nepažįstamojo ji nematydavo. Esą vyras lyg iš pasalų atsirasdavo tik tuomet, kai mergina jau rengdavosi lipti į reikiamą autobusą.

Išplatino socialiniame tinkle

Išgirdusi, kas nutiko 19-metei, savo lytinę aistrą tenkinusio vyro nuotrauka ir vaizdo įrašais socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo kaunietę pažįstanti moteris. „Esu šoke, bet noriu atkreipti visų dėmesį. Kaune vaikšto iškrypėlis“, – savo įrašo pradžioje rašė ji.

„Komentaruose žmonės rašė, kad, galimai, šis vyras buvo pastebėtas ir Panemunės šile. Bet nežinau, ar šis faktas – tikras. Tačiau mes turime įrodymus. Tikimės, kad pareigūnai jį sugaus, nes jau tampa nenormalu. Aišku, mergina – pilnametė, bet jei tuo metu autobuse būtų buvę mažamečių ir jie pamatytų?“ – nuogąstavo su portalo kauno.diena.lt žurnalistais penktadienį bendravusi pilietiška moteris.

Ji pridūrė, kad tokiais atvejais nuleisti rankų negalima – reikia viešinti, kad pamatytų kuo daugiau žmonių. „Juk kitas įvykis gali būti išprievartavimas ar kažkas panašaus“, – akcentavo pašnekovė.

Atsidūrė teisėsaugos akiratyje

Gavę nukentėjusios merginos pranešimą ir prie jo pridėtą vaizdinę medžiagą, Kauno apskrities pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Kol kas savo lytinę aistrą tenkinęs vyras dar nenustatytas, tačiau pareigūnai prašo gyventojų, atpažinusių panašiai besielgiantį asmenį, informuoti policiją tel. nr. 8 700 60600.

Rašyti komentarą
Komentarai (86)

R.B---s

ten NU pries 28 dienas sake:-¨buvau olandijoj,-ten normalu viesi smaukyti..¨.tai ir buvo jis geju suvaziavime,kur jam labai patiko,ir Olandijij ir kt.gautu per galva net rankinukais nuo moteru(jei vyru nera).Direktorius (ir ne tik) nueina i Raudonus zibintus,ir sumoka,be jokiu riziku,tik Lietuveleje kad tik pigiau ir vietoj,nes nera greitu alternatyvu-ubagu pakalne...

Anonimas

Gal merga buvo pusplikė, tai dėdulei ir sukilo noras ? Daug dabar tokių kaip iš viešnamio išlindusių qrvų slankioja gatvese. Tai vadinasi geiropine kultūra.

holivudo produkcijos naudotojam ....

yrodymas kad skubiai reikia jungtis i gaujas tik su tokais paciais ir po veliava varyt i paradus.... gerove aferistams......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS