Apdovanojimai „Pagauk bangą“: žiūrovai jau kviečiami balsuoti | kl.lt

APDOVANOJIMAI „PAGAUK BANGĄ“: ŽIŪROVAI JAU KVIEČIAMI BALSUOTI

Artėjant tradicija tapusiems Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro (KVMT) kūrėjų apdovanojimams „Pagauk bangą“, žiūrovai jau kviečiami balsuoti už savo favoritus – solistus, šokėjus ar kitus mėgstamus teatro darbuotojus.

Nominacijų skaičius svyruoja nuo šešių iki dešimties. Visas nominacijas, išskyrus vieną, siūlo KVMT darbuotojai. Išrinkta komisija apibendrina surinktus balsus, išsako savo nuomonę.

„Tradicija gimė 2019-aisiais. Tai – teatro vidaus apdovanojimai, kai peržvelgus praėjusių metų sezoną, artėjant Teatro dienai, sudaroma komisija, kuri siūlo savo kandidatus, po to posėdžiauja ir išrenka laimėtojus. Išskyrus vieną nominaciją, kuri skelbiama viešai, – „Publikos simpatiją“. Ją stengiamės paskelbti kuo anksčiau, kad žiūrovai galėtų balsuoti“, – sakė KVMT vadovės pavaduotoja rinkodarai Janina Stankevičienė.

Žmonės gali siūlyti ne tik solistą ar solistę, šokėją, bet ir pačią nominaciją.

Balsuoti už „Publikos simpatiją“ galima trimis būdais: rašyti savo pasiūlymus KVMT feisbuko paskyroje, parašyti elektroniniu paštu rinkodaros projektų vadybininkei arba užpildytą lapelį įmesti į dėžutę, esančią Žvejų rūmuose.

„Žmonės gali siūlyti ne tik solistą ar solistę, šokėją, bet ir pačią nominaciją. Todėl nominacijų skaičius svyruoja. Pagrindiniai dalykai išlieka – Metų solistas ir solistė, Metų šokėjas ir šokėja, taip pat visada būna Metų švyturys ir Teatro lobis. O kitos kinta, pavyzdžiui, per COVID-19 pandemiją turėjome nominaciją Metų iššūkis“, – pažymėjo J. Stankevičienė.

Anot jos, žiūrovai labai įsitraukia į balsavimą, noriai renka savo favoritus.

Pagal informaciją KVMT feisbuke, daugiausia balsų už nominaciją „Publikos simpatija“ kol kas surinko solistė Loreta Daržinskaitė, savo balsus žmonės atidavė ir šokėjai Viktorijai Galvanauskienei, režisierei Rūtai Bunikytei.

„Į simpatijos nominaciją nebūtinai siūlo solistus, kuriuos mato scenoje, tarp jų būna ir techniniai darbuotojai, orkestro muzikantai, dirigentai, visi, į ką žmonės atkreipia dėmesį, kam labiausiai simpatizuoja ar kieno balsas arba vaidmenys labiausiai patinka“, – sakė pašnekovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIRDAS.

Antraštė tai gal palinkėjimas A.Valujavičiui , plaukiančiam per ATLANTĄ .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS