Valentino dienai skirtame koncerte aus meilės rūbą | kl.lt

VALENTINO DIENAI SKIRTAME KONCERTE AUS MEILĖS RŪBĄ

Gero kultūrinio skonio tradicijos tęsiasi, Klaipėdos koncertų salėje sekmadienį klaipėdiečiai kviečiami į nemokamą renginį "Meilė niekada nesibaigia", skirtą Šv. Valentino dienai.

Renginio režisierė Dalia Kanclerytė neslepia, kad į šį koncertą įdėta daug širdies tam, kad mes visi taptume jautresni ir švelnesni.

"Renginys tarsi suskirstytas į tris dalis – "Taika", "Švelnumas" ir "Laisvė". Visomis meno priemonėmis bus apie tai kalbama: ir pantomima, ir daina, ir šokiu. Norime, kad žmonės tuo pasigrožėtų ir susimąstytų. Juk mes bijome būti sentimentalūs, nebemokame paglostyti žmogaus, vengiame švelnumo. Tai bus jautriausias šventės epizodas apie žmones, kurie tai daro", – atskleidė D.Kanclerytė.

Ši Šv. Valentino šventė bus kitokia nei įprasta. Jos dalyviai – Indrė Dirgėlaitė (vokalas), specialiai šiam renginiui sukūrusi muziką, jai talkins Rokas Jackūnas (gitara), mimas Aleksas Mažonas, saksofonu gros Sigitas Stalmokas, Skaistė Čilinskaitė (smuikas). Išvysite šokių studijų – Lauros Garaščenko "Judesio erdvė" ir "Padi Dapi Fish" pasirodymus, taip pat galėsite pasiklausyti senovinių polifoninių giesmių, atliekamų ansamblio "decOrata". Šiam renginiui įspūdingas vaizdo projekcijas kūrė Ilona Nagrodskytė.

"Yra žmonių, kurie po savęs palieka tam tikrą meilės, iškęsto ir giliai išgyvento skausmo, džiugesio, nuoširdumo ir tiesos perteklių, kuris apgaubia ir kitus, juos lydi bei paremia. Tai yra popiežiaus Benedikto XVI mintis, kuri ir atspindi mūsų renginio esmę", – teigė D.Kanclerytė.

Šį sekmadienį, vasario 12 d., 17 val. Klaipėdos koncertų salėje miestiečiai vėl kviečiami į šv. Valentino šventę "Meilė niekada nesibaigia".

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Daiva

Neįėjau į salę. Prieš penkiolika minučių iki koncerto pradžios paltai jau netilpo rūbinėje, o užlipus į balkoną, stovėjo trys eilės žiūrovų.Pamaniau,kad bus vargas klausytis ir nieko nematyti. Vadinasi miestui reikia tokių nemokamų renginių šioje salėje. Žmonės myli savus atlikėjus ir tai puikiai jaučia režisierė D.Kanclerytė. Sakau ačiū. Su Valentino diena, su meilės diena, kuri bus poryt.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS