Ant Dangės upės kranto – benamių „sanatorija“ | kl.lt

ANT DANGĖS UPĖS KRANTO – BENAMIŲ „SANATORIJA“

Prie Dangės upės klaipėdiečiai aptiko nelegaliai suręstą namelį. Jie įtaria, kad buveinę sumeistravo benamiai. Artėjant sutemoms čia susirenka lėbautojų būrys, kuris neduoda ramybės kitapus upės gyvenantiems žmonėms.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai, gavę gyventojų skundą, nuvažiavo į paupį ieškoti benamių gūžtos.

Vietiniai skundėsi, kad nelegalūs iškylautojai mėto šiukšles į upę. Labai panašu, kad jie dar ir semia vandenį iš tos pačios upės vietos.

„Įspūdingai atrodo. Nukasę šlaito dalį, iš grunto suformavo laiptelius iki pat vandens. Ten reikėjo rimtai padirbėti“, – tikino Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Marius Poimanskis.

Nukasę šlaito dalį, iš grunto suformavo laiptelius iki pat vandens. Ten reikėjo rimtai padirbėti.

Tikrintojai trobelėje nieko nerado, tačiau apie nelegalų statinį pranešė Miesto tvarkymo skyriui.

„Jau kitas skyrius pasirūpins, kad statinys būtų nugriautas, o aplinka sutvarkyta“, – apie reido rezultatus paaiškino M. Poimanskis.

Ant upės kranto veikėjai buvo atsitempę net sūpynes, kad būtų kur patogiai pasėdėti.

Tai ne pirmas toks atvejis, kai gamtos apsuptyje aptinkamos nelegalios pašiūrės.

Benamiai buvo įsitaisę net pajūryje, čia pat esančiame miškelyje jie susirentė pastogę.

Prieš keletą metų pašiūrėje buvo rastas benamis, geriau klaipėdiečiams žinomas Marselio vardu. Mirusio vyro kūnas aptiktas po to, kai pašiūrėje kilo gaisras.

Vyras vienu metu šalia Dangės upės, netoli dviračių tako, buvo susirentęs savotišką benamių pensioną – su gyvenamaisiais nameliais, „poilsio zonomis“ ir net šiltnamiais, kuriuose buvo auginamos rožės.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Skundžiasi bejėgiai bailiai

Neturi ką veikti, skundžiasi triukšmu ir varo i kelnes, patys didžiausi kenkrjai, bijo dėl savo pašiūrių ir prisivogto turto. Žmonės gyvena nei gerai, nei blogai, jie gyvena ne pagal kažkieno primestus stereotipus. Tikrinkite ir domėkitės skundikais.

Anonimas

Gereja ! cia Priedanga pagal Blondine DDDDD

SUSIJUSIOS NAUJIENOS