Aplink Žvejų rūmus – 2 024 žingsniai | kl.lt

APLINK ŽVEJŲ RŪMUS – 2 024 ŽINGSNIAI

Jau šiandien, gruodžio 20-ąją, Klaipėdos kultūros centras Žvejų rūmai pakvies į kalėdinį žygį. Jo tikslas – ne tik nueiti 2 024 žingsnius, bet ir susipažinti su šio kultūros centro meno ansambliais. Žadama, kad žygio metu dalyvių lauks įvairios pramogos bei netikėtos staigmenos.

Renginys prasidės 19 val. Norintieji dalyvauti bus laukiami prie centrinio Žvejų rūmų įėjimo. Kviečiami įvairaus amžiaus dalyviai, galima atsivesti ir keturkojus.

Skelbiama, kad žygis vyks aplink Žvejų rūmus. Pasak šių rūmų kultūrinės veiklos vadybininkės Emilijos Medutės, kokios staigmenos laukia, paaiškės tik atvykus, tačiau žadama, kad žygis bus linksmas ir šventiškas.

Žygiuojant teks ir sustoti, nes stotelėse padainuoti bei pašokti kvies meno ansambliai.

„Gal labiau ne šnekėsime, o šoksime ir dainuosime, vaišinsimės. Dėl stotelių nenorime išduoti paslaptėlės. Norime, kad būtų tam tikra intriga. Visi susitiksime prie centrinio Žvejų rūmų įėjimo. Bus vedlys, kuris ves maršrutu“, – kelias detales atskleidė E. Medutė.

Toks renginys organizuojamas pirmą kartą, jis vyks lauke.

„Visus metus prisibuvome Žvejų rūmuose, tad norisi išeiti į lauką“, – sakė pašnekovė.

Kadangi žingsnių skaičius – 2 024 – toks pat kaip ir artėjančių naujųjų metų, manoma, kad žygis neužtruks ilgai, dalyviai nueis maždaug 1,5 km.

„Orų prognozės truputį gąsdina, bet manome, kad viskas bus gerai. Bet kokiu atveju kažką sugalvosime. Labai visų laukiame“, – pažymėjo E. Medutė.

Šalia šio kultūros centro yra ir kalėdinis namelis, kuriame visi kviečiami nusifotografuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tam apie vakar

Būtent, kartais tereikia pasiskaityti o ne pult kaltinti.

Gerų švenčių :)

informuota vakar – gruodžio 20 d. 12:45:00 :p

O nors VAKAR informuoti

nesugebėjote? Puiki mintis , dalyvaučiau , deja ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS