„Atlantas“ – nesėkmių liūne | kl.lt

„ATLANTAS“ – NESĖKMIŲ LIŪNE

Klaipėdos „Atlantui“ grįžti į pergalių kelią nepadėjo net tai, kad jiems vėl leista žaisti savo stadione. Praėjusį sezoną sirgalius savo žaidimu džiuginę uostamiesčio futbolininkai niekaip neišsikapsto iš nesėkmių liūno. Vakar jie patyrė dar vieną pralaimėjimą – namuose rezultatu 1:3 nusileido Pakruojo „Kruojai“.

Šešerios varžybos ir per jas iškovotas tik vienas taškas. Tokia yra „Atlanto“ pastarųjų pasirodymų aikštelėse statistika, verčianti griebtis už galvos klubo aistruolius.
Klaipėdiečiai praėjusią savaitę išvykose buvo priversti pripažinti ir šiauliečių, ir panevėžiečių pranašumą. Sirgaliai vylėsi, jog į savo aikštę grįžę klaipėdiečiai pagaliau nudžiugins pergale.

Tačiau varžybose su Pakruojo „Kruoja“ pirmieji pasižymėjo svečiai. 15-ąją varžybų minutę pakruojiečius į priekį išvedė Ričardas Beniušis.

Po šio įvarčio atlantiečiai lyg ir atsigavo, sukruto, ėmė atkakliau atakuoti varžovų vartus, kol galiausiai tai davė vaisių.

35 min. baudos aikštelėje buvo pargriautas „Atlanto“ puolėjas Evaldas Razulis, o teisėjo skirtą 11 metrų baudinį realizavo Marius Papšys – 1:1.

Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi, tačiau antrajame buvo atverstas naujas „Atlanto“ košmaro puslapis.
64 minutę po standartinės situacijos – pakelto kampinio – kamuolį į Klaipėdos komandos vartus nukreipė Trayonas Bobbas.

Per likusį varžybų laiką klaipėdiečiai ne tik nesugebėjo išlyginti rezultato, bet buvo priversti dar kartą krapštyti kamuolį iš savo vartų tinklo.

Jau per pridėtą laiką (90+3 min.) pasižymėjo Nerijus Mačiulis, užtvirtinęs „Kruojos“ pergalę prieš „Atlantą“ – 1:3.
Per 18 Lietuvos futbolo A lygos turų surinkęs vos 24 taškus, „Atlantas“ turnyrinėje lentelėje užima penktąją vietą tarp dešimties komandų.

Kitas varžybas klaipėdiečiai namie žais šeštadienį. Jų varžove bus komanda donore vadinama Alytaus „Dainava“.
Kitam uostamiesčio klubui – „Klaipėdos granitui“ – 18-ojo turo varžybos taip pat buvo itin nesėkmingos. Jie antradienio vakarą išvykoje pralaimėjo Marijampolės „Sūduvai“ triuškinančiu rezultatu 5:1.
22 taškus turintis „Klaipėdos granitas“ turnyrinėje lentelėje yra aštuntoje vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS