Autobusų stotelę okupavo asocialai: pavertė ne tik landyne, bet ir tualetu | kl.lt

AUTOBUSŲ STOTELĘ OKUPAVO ASOCIALAI: PAVERTĖ NE TIK LANDYNE, BET IR TUALETU

Autobusų stotelės paviljonas Sportininkų gatvėje tapo girtuoklių priebėga. Gyventojai priversti autobuso laukti atsitraukę toliau, šlykštūs vaizdai, smarvė ir apdujusių žmogystų klajonės verčia klaipėdiečius piktintis ne tik šiais asmenimis, bet ir policijos pareigūnais, esą nematančiais šios situacijos.

Vitės kvartalo gyventojai, besidalijantys žiniomis "Facebook" paskyroje, piktinasi negalintys naudotis miesto visuomeninio transporto keleiviams skirta infrastruktūra. Stotelėje arba kėpso girtuokliai, arba joje būna pridergta, nes stiklinis stotelės paviljonas asocialių asmenų paverstas ne tik jų landyne, bet ir tualetu.

"Būna, ateini su vaiku prie stotelės, o joje – vėmalai, išmatos ir smirdintys klanai. Ten pat sėdi benamiai, gurkšnoja alų, keikiasi", – paskyroje piktinosi žmonės.

Būna, ateini su vaiku prie stotelės, o joje – vėmalai, išmatos ir smirdintys klanai. Ten pat sėdi benamiai, gurkšnoja alų, keikiasi.

Kiti tikino, kad ši stotelė jau seniai taip atrodo. Pikčiausia, jog policininkai, neretai užsukantys į automobilių aikštelę prie stadiono, kur stebi, ar jaunimas nevartoja kvaišalų, pravažiuoja pro šalį ir nė nestabteli.

Klaipėdos apskrities policijos viršininkas Alfonsas Motuzas patikino, kad miesto žemėlapyje pažymėtos kriminogeninės vietos, čia policininkai turėtų užsukti dažniau nei kitur.

"Kad ir kaip keista, girtavimo ir muštynių prie naktinio pasilinksminimo vietų nemažėja. Apsaugininkai stengiasi, kad konfliktuojantys lankytojai santykius aiškintųsi už įstaigos durų, todėl neretai viešose vietose po nakties galima pamatyti kraujo. Tačiau tai nėra labai dažni atvejai", – tikino A.Motuzas.

Policijos vadovas pažadėjo, kad informacija apie Sportininkų gatvės stotelės dergėjus bus perduota miesto policijos komisariato viršininkei Rasai Bekėžienei, o ji pasirūpins, kad pareigūnai išguitų girtuoklius iš stotelės.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

>Efa

Sizifo darbas. Pirma reikia šalinti priežastį, kaip tai sėkmingai buvo padaryta Vilniaus centre. Tada ir sutvarkyti bus galima.

Efa

O kur stoteliu priziuretojai,kodel nevalo ,nedezinfekuoja ,kodel tai ju darbas ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS