Broką koregavo lipnia juosta? | kl.lt

BROKĄ KOREGAVO LIPNIA JUOSTA?

Klaipėdiečiai, Joniškės gatvės daugiabučio gyventojai, netveria pykčiu. Jų namą renovavę statybininkai, anot gyventojų, atmestinai įrengė naujus laiptus, kurie, dar nepasibaigus renovacijos darbams, aptrupėjo, o broko atvažiavę taisyti jų kolegos plyteles tik apklijavo lipnia juosta ir pateikė sąskaitą.

"Taip atrodo atnaujinto Joniškės g. 14 namo laiptai. Nespėjo pabaigti renovacijos, kai atšoko laiptinių plytelės. Rangovas bendrovė "Tilta" atsiuntė kažkokius subrangovus viską sutvarkyti. O jie tik lipnia juosta tuos laiptus apklijavo ir pateikė 482 eurų sąskaitą", – piktinosi šio namo gyventojas.

Beveik 16 metų statybos darbais užsiimančios ir jau ne vieną namą renovavusios bendrovės "Tilta" vadovas Rimantas Vaitkevičius bandė nuraminti žmones ir tikino, kad artimiausiu metu viskas bus sutvarkyta.

"Ten ne mūsų bendrovės renovuoti laiptai. Mes esame nusamdę žmones, kurie turi sutvarkyti tuos laiptus, nes jie buvo apdaužyti. Koks čia dar klausimas? Jie dar nepabaigė darbo. Šios savaitės pabaigoje arba kitos savaitės pradžioje viskas bus pabaigta, užglaistyta, sutvarkyta", – tikino R.Vaitkevičius.

Ta pati bendrovė "Tilta" 2015 m. renovavo daugiabučius ir Tauragėje, kur savotiškai pagarsėjo po to, kai, anot vietos spaudos, statybvietėje policininkams ir darbo inspektoriams įkliuvo du girti bendrovės darbuotojai. Apie tai rašė laikraštis "Tauragės kurjeris".

GALERIJA

  • Broką koregavo lipnia juosta?
  • Broką koregavo lipnia juosta?
  • Broką koregavo lipnia juosta?
  • Broką koregavo lipnia juosta?
  • Broką koregavo lipnia juosta?
  • Broką koregavo lipnia juosta?
  • Broką koregavo lipnia juosta?
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Jonas

Tokiu būdu renovuototi laiptus galima tik uždaroje, apšildomoje patalpoje. Ši žiema visus pinigų taškytojus patikrino , ir, šaltis nulupo tokiu būdu suremontotas plyteles daugelyje vietų. Tai -Kvailių ašaros ir maldos. Reikia pinigus sutaupyti , ar imti paskolą , spręsti tą klausimą rimtai , o tai tokie laiptai taps auksiniai pagal išleistus pinigus , ir nutrupėjusiomis plytelėmis realiai,kaip šikniaus dvare.

Renovacija

taip taškomi mūsų pinigai

Kitas statybininkas

Perklijuota sudinai. Matosi, kad nuo plyteliu ar pagrindo nenuvalyti seni klijai, todel skiriasi plyteliu lygis. Plyteles perklijuotos kreivai. Krastai nepakisti po apdailos kampeliais. Nemokeciau nei cento uz toki sudarankiu darba. Dar beje paziurekit, kad ne taskais klijai butu uzdeti, o tepta šukomis, nes po sekancios ziemos vel galesit perklijuot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS