Dėl dingusios daržovės – gyventojų žodžių karas | kl.lt

DĖL DINGUSIOS DARŽOVĖS – GYVENTOJŲ ŽODŽIŲ KARAS

Tikrą karą interneto platybėse gali įžiebti ir smulkmena. Vieno Klaipėdos kvartalo gyventojai susiriejo dėl dingusio moliūgo.

Debreceno gatvėje 62 namo gyventojai prie laiptinės papuošė gėlėms skirtą betoninę konstrukciją kaštonais ir didžiuliu moliūgu. Pirmadienį vakare, 19.09 val., vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo senolių porą, nusinešančią šį moliūgą.

Aplinką papuošti siekę laiptinės gyventojai paragino senolius grąžinti daržovę, priešingu atveju pagrasino apie vagystę pranešti policijai.

Įrašo socialiniuose tinkluose autorius pranešė žinantis, kur gyvena moliūgo vagys, ir paprašė juos pažįstančius kaimynus senolius sugėdinti.

Po šio įrašo kaimynai suskubo komentuoti. Kaip paprastai būna, žmonės pasidalijo į dvi puses. Vieni bandė sakyti, kad senoliai galėjo pagalvoti, kad daržovė dovanojama, nes patys neretai grįžę iš sodo padeda prie laiptinės dėžę obuolių ir padeda raštelį, raginantį vaišintis.

Kiti liejo tulžį ir net ėmė siūlyti, kaip su moliūgo vagimis susidoroti.

Vargu, ar kiekvienas internete savo nuomonę dėsčiusių žmonių būtų į akis pasakę tokius žodžius.

Įrašo autorius pasišaipė iš abejojančiųjų pagyvenusių žmonių blogais ketinimais logika. Esą ši pora moliūgą apžiūrėjo tamsoje. O lyjant lietui, vargu ar kas nors ieško dovanojamų gėrybių.

Vyrai internete susiginčijo ir net ėmė vienas kitą įžeidinėti. Vienas kaimyną apkaltino nelogišku elgesiu, o šis atšovė, kad jo komentaro niekas neprašė.

Į kivirčą įsitraukė ir moterys. Vargu, ar kiekvienas internete savo nuomonę dėsčiusių žmonių būtų į akis pasakę tokius žodžius.

Galiausiai įrašo autorius ryžosi baigti tuščias diskusijas teigdamas, jei kas nors neskiria veltui atiduodamų gėrybių ir pasisavinimo, tegu nekomentuoja ir geriau užsiima savais reikalais. Esą tušti pliauškalai rodo dėmesio trūkumą ir norą pasireikšti, bet tai tėra kvailumo ir neišprusimo apraiška.

Tačiau tokios pastabos nenuramino kaimynų, jie ir toliau gėdino senolius, kol galiausiai vienas pareiškė, kad taip pasielgė nenormalūs žmonės, kuriuos sutikus gatvėje reikėtų išbarti. Tiesa, apie tokį veiksmą autorius išsireiškė riebiau.

Galiausiai kažkuris paskelbė, kur gyvena pagyvenę moliūgo vagys. Panašu, kad gali prasidėti savotiška raganų medžioklė.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Rima

Siulau, kas turi atliekamu moliugu, sunesti prie Debreceno g. 62 namo. Savaitgali vaziuosiu i soda, parvesiu ir nunesiu. Grazinsiu namui senuku skola

O kame problema?

Padėjai prie laiptinės reiškia visų.

Seklys morka

Seniai pribrendo laikas įrengti maisto lentynas (panašias į knygų), kad tie, kurie turi per daug, vaisių, daržovių ar dar ko valgomo, galėtų pasidalinti su kitais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS