Dėl Melnragėje dingusios sporto įrangos – vis dar nežinomybė: kompromiso rasti nepavyks? | kl.lt

DĖL MELNRAGĖJE DINGUSIOS SPORTO ĮRANGOS – VIS DAR NEŽINOMYBĖ: KOMPROMISO RASTI NEPAVYKS?

Melnragėje dėl paslaptingai iš aikštelės dingusios sporto įrangos – vis dar nežinomybė. Klaipėdos savivaldybės atstovai ir policija ragino tartis su aikštelės nuomininku arba nuleisti rankas. Tačiau, gyventojų teigimu, nuomininkas į skambučius neatsako ir bet koks susitarimas jau esą tampa neįmanomas.

Į bendruomenės narių lėšomis įrengtą tinklinio bei šalia esančią krepšinio aikštelę pažaisti atvykdavo daug žmonių, ne tik gyvenančių netoliese, bet ir iš viso miesto.

Dabar abi aikštelės – tuščios.

Pasak Pirmosios Melnragės bendruomenės vadovo Andriaus Dumbausko, kompromisų rasti veikiausiai nepavyks.

Kaip mums eiti tartis, kai nėra su kuo?

"Nežinau. Policijai esame parašę pareiškimą. Iš jų raštiško atsakymo negavome, sulaukiau tik keisto telefono skambučio. Sakė, kad mūsų perspektyvos liūdnos, ir siūlė eiti tartis. Bet kaip mums eiti tartis, kai nėra su kuo? Veikiausiai pakelsime rankas ir pasakysime, kad dar kartą pamatėme, jog teisybės nėra, ir reikės susitaikyti", – teigė A.Dumbauskas.

Iš savivaldybės atstovų neseniai buvo gautas pranešimas, kad sutartis su bendruomene nutraukiama. Dėl to patariama tartis tik su dabartiniu aikštelės nuomininku.

"Mes esame bendruomenė, Klaipėdos visuomenės dalis. Teritorija yra savivaldybės žinioje. Pagal supratimą tai – mūsų visų turtas. Ta pati visuomenė, kurios nuosavybėje viskas yra, eis pas privatininką ir jam mokės pinigus už tai, kad galėtų pasinaudoti tuo, kas ir taip jai priklauso? Mes negalime šitaip elgtis, nes tai būtų ne pilietiška. Kaip ir rašiau bendruomenės nariams, yra liūdna, bet ką padarysi", – nusivylęs kalbėjo A.Dumbauskas.

Melnragės seniūnaitė Marija Kalendė Melnragės socialiniame tinkle rašė, kad vis dėlto dar galima eiti iki galo ir kreiptis į teisėsaugą, galbūt pavyktų sulaukti kokio nors teisingumo ir bent krepšinio aikštelę pavyktų išsinuomoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Rolandas

O tai kur tos pavogtos Sakuros iš Klaipėdos centro, nerado ar net neieškojo ?

Rūkas

Tik nereikia kalbėti netiesos- kiek Melnragiškių žaidžia krepšinį? O dar M. vadovai - seniūnaitė ir bendruomenės viršininkas sako, kad ir iš miesto atvažiuoja. Tai čia nesąmonė didžiausia...Kas vadovauja Melnragei- ar seniūnaitė Kalendė ar dar ir bendruomenė įsikūrusi... Žodžiu, kur daug auklių - vaikas be galvos. Nesugebama sutvarkyti nors minimaliai pajūrio... Nors ir meras čia gyvena, ir ministras..Matyt yra kažkokių problemų su vadovavimu.....Kur tie bendruomenės eiliniai, kodėl jie tyli?....

Migla

Proru nesuvokiu, kaip Pajūrio regioniniame parke gali būti ka=žos privarus plaotas kop7 miške? Keista istorija, dar labaiu miglota vagystė, galimai susijusi su savininko norias.,,, Kas panaigs? Tik vagystė išaiškinimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS