Dėl oro sąlygų – skrydžių pakitimai | kl.lt

DĖL ORO SĄLYGŲ – SKRYDŽIŲ PAKITIMAI

Pirmadienį dėl oro sąlygų kelioms valandoms buvo pavėlintas vienas skrydis. Praėjusią savaitę taip pat fiksuoti pavieniai vėlavimai būtent dėl didelio snygio.

Pasak Lietuvos oro uostų atstovo žiniasklaidai Tado Vasiliausko, tąryt Palangoje snigo gausiai, dėl šios priežasties keleiviai į Kopenhagą išskrido vėliau.

„Palangos oro uoste pirmadienį ryte dėl didelio snygio ir oro sąlygų vėlavo išvykti vienas skrydis į Kopenhagą, jis pavėlintas keletui valandų ir išvyko po vienuoliktos. Aerodromo priežiūra ir valymas vyksta nuolat, sniego ryte buvo tikrai daug, tam skiriame daug techninių ir personalo išteklių. Daugiau jokių vėlavimų nefiksavome, visos operacijos vyksta įprastai. Kituose oro uostuose didesnių skrydžių vėlavimų kol kas nefiksuojame, operacijos vyksta įprastai“, – tvirtino T. Vasiliauskas.

Anot jo, praėjusią savaitę Palangos, Kauno ir Vilniaus oro uostuose buvo fiksuoti pavieniai vėlavimai dėl oro sąlygų.

„Didesnių iššūkių dėl sniego neturėjome. Esame visiškai pasirengę susidoroti su žiemos iššūkiais Lietuvos oro uostuose“, – teigė šalies oro uostų atstovas.

Žvelgiant į visus tris Lietuvos oro uostus Vilniuje, Kaune ir Palangoje bei pastarųjų kelerių metų statistiką, populiariausios skrydžių kryptys šventiniu laikotarpiu – tos pačios – Jungtinė Karalystė, Vokietija, Skandinavijos regiono šalys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS