Dėl uždaromo pašto skyriaus Žvejybos uosto rajone – gedulas | kl.lt

DĖL UŽDAROMO PAŠTO SKYRIAUS ŽVEJYBOS UOSTO RAJONE – GEDULAS

Klaipėdiečiai toliau piktinasi miesto mikrorajonuose nykstančiais Lietuvos pašto padaliniais. Šįsyk nemaloni žinia pasiekė vadinamojo Žvejybos uosto gyventojus.

Apie pašto skyriaus iškeldinimą žmonės perskaitė informaciniame plakate. Jame teigiama, kad iki šiol Minijos gatvėje buvęs Klaipėdos 4-asis paštas perkeliamas į atnaujintą 2-ąjį paštą prekybos centre „Akropolis“ (Taikos pr. 61).

Pokyčiai įsigalios nuo sausio 17-osios.

Šią naujieną kai kurie rajono gyventojai sutiko itin audringai. Žmonės atkreipė dėmesį, kad „Akropolyje“ esančiame skyriuje ir taip būna nemažos eilės, dabar esą jos dar padidės.

Reaguodamas į tai Sulupės seniūnaitis Saulius Liekis žada organizuoti gedulingą atsisveikinimą su iškraustomu pašto padaliniu.

„Naujametinė „dovana“ – uždaromas mūsų rajono paštas. Artimiausiu metu kviesiu rajono gyventojus į gedulingą pašto išlydėjimą. Ruoškite juodus rūbus, kaspinus, dūdas ir sekite informaciją“, – pranešė S.Liekis.

Pašnekovo žodžiais, iš pradžių svarstyta kurti peticiją ir rinkti žmonių, nepritariančių pašto perkėlimui, parašus. Tačiau galiausiai teko pripažinti – vargu, ar tai kažką pakeis, jei sprendimas jau priimtas.

Todėl apsiribota tyliu protestu.

„Šis paštas buvo rajono bendruomenės traukos centras, patogus savo vieta. Akivaizdu, kad žmonėms rūpi, ne veltui žinia sukėlė tiek diskusijų“, – kalbėjo S.Liekis.

Netrukus bus skelbiamas konkretus laikas, kada vyks simbolinis pašto skyriaus išlydėjimas. Į jį kviečiami visi Žvejybos uosto rajono gyventojai.

Lapkričio pabaigoje klaipėdiečius nustebino užsidaręs dar vienas pašto filialas Laukininkų gatvėje. Šis perkraustytas į prekybos centrą BIG (Taikos pr. 139).

Dar vienas naujas pašto skyrius gruodį ėmė veikti ir prekybos centre „Purmaliai“ (Naujoji g. 29, Kalotė).

Tam bendrovė numatė 157 tūkst. eurų: į 195 kv. m pašto skyrių prekybos centre BIG investuota 70 tūkst. eurų, į 95 kv. m pašto skyrių „Akropolyje“ – 69 tūkst., į 68 kv. m pašto skyrių prekybos centre „Purmaliai“ – 18 tūkst. eurų.

Nors žmonės tokioms naujovėms priešinasi, pasak Lietuvos pašto atstovo, pokyčių imtasi atsižvelgus būtent į klientų srautus ir jų poreikius – gausiai lankomi, tačiau senos statybos arba mažesni pašto skyriai keičiami erdvesniais, įrengtais pagal naują koncepciją ir orientuotais į klientų patogumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (47)

Moliūgui:) atsako "pasipiktinusi":)

Ėjau ne kartą ne tik aš ,bei kiti pirma :,ne visi domenys gali būti perduodami elektroniniu paštu , dėmesio stoka nebent Jums :) o anūkai turi tėvus ,tai jie ir privalo juos auginti ir man nenurodinėkit kur aš turiu sėdėt ir ką daryt . Teisybė akis drąsko .ką? Dar aš gaunu siuntų ir jų išsiunčiu .,o jau čia mano reikalas , be reikalo nerašinėju .Kad betvarkė ,suitikit su tuom ......

"Ačiū "

reikėtų sakyti buvusiam susisiekimo ministrui , anot " patriotų geriausiam " ministrui R.Masiuliui :) Matyt neveltui Karbauskis sakė , kad jam ,,reiktų atsakyti " ką pridarė ....Bet Masiulis aimanuoja ,,čia kerštas " ...Kaip gerai , kad jį atleido ....gaila per vėlai ..manau tai pats prasčiausias iš visų ministras , jo " darbus" pajuto daugelis gyventojų ir paštai ir keliai ...

Taigi

tie pašto skyriai kaip ir pagrindinis Klaipėdos paštas naikinamas su vienintele priežastim - kad ši didelė valstybinė įmonė nuomotūsi patalpas iš verslo. Taigi čia uždarbis o sudversliai nori išnaudodoti savo neretai stovinčius tuščius namus ir jau ,,tirštai" prigrūstas megaprekybvietes. Kaip visada uždarbis Valstybei - nereikalingas..Štai ir sugrūdo į akropolius, kur jau greit kojos nebus kur pastatyt per užgriozdinimą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS