Dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija eina į pabaigą | kl.lt

DIENRAŠČIO „KLAIPĖDA“ PRENUMERATOS AKCIJA EINA Į PABAIGĄ

Iki birželio 30-osios likus keletui dienų, skaitytojams – paskutinė galimybė įsigyti pirmojo miesto laikraščio „Klaipėda“ bičiulystę už itin patrauklią kainą – 75 eurus.

Dar nespėję įsigyti prenumeratos raginami suskubti pasinaudoti ypatingu pasiūlymu, kadangi jau liepą jis nebegalios.

Paprasčiausias būdas užsiprenumeruoti „Klaipėdą“ – išsikirpti kuponą ir pateikti jį „Perlo“ terminale.

Visus prenumeratos kuponus galima rasti dienraščio „Klaipėda“ klasifikuotų skelbimų puslapyje.

Užsiprenumeruoti galima ir tiesiogiai „Klaipėdos“ redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, „K centro“ pirmajame aukšte, arba internetu www.klaipeda.lt/prenumerata.

Kilus klausimų, reikėtų skambinti platinimo tarnybai tel. 397 713 arba 397 714.

„Smagu, kad skaitytojai mumis pasitiki ir kasmet aktyviai prenumeruoja mūsų laikraštį“, – pažymėjo bendrovės „Klaipėdos dienraštis“ direktorius Vidas Milkevičius.

Juridiniams asmenims visų metų „Klaipėdos“ prenumeratos kaina šiuo metu – 81 euras. Prenumeratos kaina metams be akcijos – 102 eurai, juridiniams asmenims – 108 eurai.

Tad skaitytojai kviečiami nepraleisti puikios progos ir mūsų uostamiesčio laikraštį 2024 m. užsiprenumeruoti už gerokai mažesnę kainą.

Dienraštį galima užsiprenumeruoti ne tik visiems metams, bet ir pusmečiui, trims ar vienam mėnesiui.

Dienraštis „Klaipėda“ ir toliau vykdys spaudos misiją, siekdamas klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto ir šalies naujienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

>Klausiu

įtariu kad taip redakcija nori padidint komentarų skaičių - žmogus negali padėt pliuso kad pritart nuomonei, tai neiškentęs imsis rašymo:D)

Vienisas

Noreciau isgerti alaus su zmogumu iki 60 m , kuris yra uzsiprenumeraves siais laikais laikrasti ir dar Klaipeda... Kam ? Kokiu tikslu?

Klausiu laikraščio leidėjų...

KĄ reiškia Jūsų minusiukai po komentarų atsiliepimais.?? Mano teigiamas atsiliepimas - paverčiamas neigiamu ..ar kaip? .Nesuprantama ???? Ar iš vis patariama nekomentuoti ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS