Džiugios naujienos: Klaipėdos ligoninė – be sergančių koronavirusu pacientų | kl.lt

DŽIUGIOS NAUJIENOS: KLAIPĖDOS LIGONINĖ – BE SERGANČIŲ KORONAVIRUSU PACIENTŲ

Pirmą kartą po kelių mėnesių Klaipėdos universitetinėje ligoninėje nebėra gydomų koronavirusine infekcija sergančių pacientų.

"Ketvirta diena, kai ligoninėje nėra koronavirusu sergančiųjų. Paskutinę ligoninę išleidome penktadienį. Ji tęs gydymą namuose. Tad sakyti, kad išleidome visus sveikus, negalime. Šampano dar negalime kelti. Nurimti neverta", – patikino Klaipėdos universitetinės ligoninės vyriausiasis gydytojas Vinsas Janušonis.

Pašnekovas tikino, kad per šiuos kelis kovos su užkratu mėnesius buvo įvairių sveikimo istorijų.

Vinsas Janušonis / Vytauto Liaudanskio nuotr.

"Buvo lengvesnių ir sunkesnių atvejų. Tačiau kiekvienas jų yra vis kitoks. Per tą laiką įsiminė vieno ligonio istorija. Visą mėnesį pacientas buvo ventiliuojamas, jo būklė gydytojams tikrai kėlė nerimą. Gera baigtimi jau buvo pradėję abejoti ir patys medikai, tačiau ligą pacientui pavyko įveikti. Gerų emocijų tikrai netrūko, kai išlydėjome pacientą. Visi dėkojo, kurie išėjo", – pasakojo V.Janušonis.

Klaipėdos universitetinės ligoninės vyriausiasis gydytojas kol kas situaciją mieste vertina gerai.

"Turime įvežtinių atvejų. Savaitgalį iš Švedijos grįžo šilutiškis, kuriam nustatytas virusas. Tačiau bendra situacija mieste nėra bloga. Nors praėjusi Jūros šventė ir buvo rami, be ypatingų atvejų, tačiau situaciją reikia stebėti", – kalbėjo V.Janušonis.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

as

ei tai kaip dėl to Janušonio, mes miestiečiai kratomės ir nenorime šio stangnacinio vadovo, kuris nuvežės klaipėdos medicinos lygį į neregėtas žemumas

Anonimas

Tokiomis antraštėmis ir šypsenomis slepiamos tikrosios problemos...

nekenciu

O kur patikrinimo isvados del Janusonio,AAUUUU mere
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS