Feisbukas „lūžo“ nuo klausimų ir komentarų: klaipėdiečius išgąsdino sraigtasparnio garsai | kl.lt

FEISBUKAS „LŪŽO“ NUO KLAUSIMŲ IR KOMENTARŲ: KLAIPĖDIEČIUS IŠGĄSDINO SRAIGTASPARNIO GARSAI

Penktadienį vakare klaipėdiečių pamėgtos socialinių tinkų paskyros „lūžo“ nuo klausimų ir komentarų apie virš uosto skraidantį karinį sraigtasparnį. Tai tapo gera proga parodyti savo išprusimą ir pažiūras.

Buvo 23 valanda, kai miesto centre gyvenantys klaipėdiečiai sunerimo išgirdę garsų ūžimą. Vieniems jis priminė skalbyklės gręžimo režimą, kiti suskubo prie langų. Jaunuoliai būriais traukė į šiaurinį ragą žiūrėti, ką virš uosto veikia sraigtasparnis.

Netrukus internete pasirodė nuorodos į žiniasklaidos tekstus, kuriuose pranešta, kad nuo penktadienio iki gegužės 20 dienos Baltijos jūroje Lietuvos teritoriniuose vandenyse ir išskirtinėje ekonominėje zonoje vyks tarptautinė nesprogusios amunicijos paieškos ir neutralizavimo operacija „Atvira dvasia 2022“ (angl. „Open Spirit 2022“). Tuo pačiu metu vyks ir tarptautinės narų išminuotojų pratybos „EODEX 2022“.

 

 

Informacija lyg ir paaiškino, kas ir kodėl vyksta, bet pasipylė pasipiktinimo žinutės. Vieni piktinosi, kad sraigtasparnio garsas trukdo miegoti, kiti atviravo jaučiantys baimę, dar kiti rodė nepasitenkinimą ir priešiškumą kariškiams.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai šeštadienį ryte tikino iš naktį dirbusių kolegų negirdėję apie nerimaujančių gyventojų skambučius.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

To Ha

Kas čia tu per šūddas, iš kokios čia išvietės išlindai?

Informacijos stoka

Žmonės tikrai reagavomo vaufiai, trūko išankstinė informacijos gyventojams...

Ha

Tarybinės Klaipėdos žurnalistai apsišiko iš baimės ir skleidžia paniką
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS