Gargždų gimtadienio šventėje – staigmenos | kl.lt

GARGŽDŲ GIMTADIENIO ŠVENTĖJE – STAIGMENOS

Gargždai vasaros sezoną pradės dviejų dienų švente. Miestas minės 769-ąjį gimtadienį.

Šūkiu "Keturių vandenų kraštas – balti ir vieningi" gargždiškiai į renginius kviečia atvykti pasipuošus balta spalva.

Miesto gimtadienio linksmybės prasidės šiandien, penktadienį. Jaunimo vasaros estradoje vyks renginiai, skirti vaikams ir jaunimui.

Nuo ryto parke prie estrados šurmuliuos mugė, vyks įvairios atrakcijos, gerą nuotaiką dovanos Klaipėdos rajono ir svečių vaikų meno ansambliai.

Tradiciškai į Gargždus atkeliauja Lietuvos breiko čempionatas "Let‘s dance", o vakare parko scenoje skambės "X faktoriaus" dalyvių Gvido Ropės ir merginų roko grupės "Bloom" balsai.

Šeštadienį gargždiškiai ir miesto svečiai jau kviečiami į Minijos slėnį, kur tradiciškai rengiamos miesto šventės.

"Tikiuosi, kad net dvi dienas vyksiantys įvairūs renginiai, atlikėjų pasirodymai sutrauks nemažai žmonių ne tik iš mūsų rajono, bet ir aplinkinių miestų bei miestelių. Iš tiesų pramogų bus kiekvieno skoniui – nuo breiko čempionato iki atrakcijų vaikams, nuo sporto renginių iki rajono menininkų pasirodymų, nuo legalių dragų iki populiarių atlikėjų koncertų", – renginius pristatė Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Taip pat šiemet laukiama ir vienos naujovės.

"Pirmą kartą per miesto gimtadienį įteiksiu padėkas nusipelniusiems rajono žmonėms, bendruomenėms, verslui, kuriuos įprastai apdovanodavome metų pabaigoje Mero padėkos vakare. Kviečiu visus į gimtadienį", – švęsti ragino B.Markauskas.

Šeštadienį, pagrindinę miesto gimtadienio šventės dieną, Minijos slėnyje, kur stovės ir pagrindinė scena, nuo ryto vyks tradicinė mugė. Šventės dalyviai bus kviečiami stebėti rajono ir atvykusių svečių ansamblių pasirodymus, sporto varžybas.

Šventinį šeštadienį vainikuos muzikos atlikėjų – Dainoto Varno, Karinos Krysko, Jeronimo Miliaus ir Marijono Mikutavičiaus pasirodymai.

Šventės dalyviai šiemet neišvys fejerverkų, tačiau organizatoriai žada nė kiek ne prastesnį baigiamąjį šventinio vakaro akcentą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

su šnentėm mano mylimas mieste

o ypač 1 viduriė kur praleidau daug metų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS