I. Kanto gatvės vargai netrukus baigsis: planuoja užtrukti dar mėnesį | kl.lt

I. KANTO GATVĖS VARGAI NETRUKUS BAIGSIS: PLANUOJA UŽTRUKTI DAR MĖNESĮ

I. Kanto gatvė, kurioje visus metus darbininkai kasė griovius lietaus nuotekų vamzdžiams kloti, jau laukia darbų pabaigos.

Senoje, akmenimis grįstoje gatvėje šiemet vykdoma nemažai darbų. Lietaus nuotekų tinklų rekonstrukciją vis dar vykdo bendrovės "Orlis" darbininkai.

Tuo pačiu metu įmonės "Gensera" darbuotojai atliko geriamojo vandens tiekimo ir buitinių nuotekų tinklų rekonstrukcijos antrąjį etapą. Įgyvendinti šiuos darbus buvo užsakiusi bendrovė "Klaipėdos vanduo".

Panašu, kad gatvės gyventojai bei ja einantys ar važiuojantys žmonės netrukus sulauks nepatogumų pabaigos.

Savivaldybės darbuotojai pranešė, kad darbininkai I. Kanto gatvėje dar turi darbų maždaug mėnesiui. Tikimasi, kad gyvenimas į įprastas vėžes sugrįš spalio pradžioje.

"Darbus vykdančių bendrovių atstovai dėkoja už kantrybę ir atsiprašo už nepatogumus", – teigė Klaipėdos savivaldybės Informavimo ir e. paslaugų skyriaus viešųjų ryšių specialistė Aušra Lukauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Negraži

jau ta Kanto gatvė. Kuo toliau tuo labjau panašėja į vonią po euroremonto.Negyva ir šalta

>

Manau sedejimo,ant kedziu 476 ,specai savUUUvaldybeje triusia nenuilstamai ,net apsauga,nuo JUSU,uz JUSU pinigus, nusisamde. Manau ,neuzilgo, bus keiciamos "kedes" ,uz kokius 5 lemus.Manau, 476 specai, triusia,kieno labui,negi tai svarbu ???

Šoferis

ateis ziema ir uzlygins duobes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS