Į Klaipėdą trumpam sugrįš karščiai | kl.lt

Į KLAIPĖDĄ TRUMPAM SUGRĮŠ KARŠČIAI

Pirmoji rugpjūčio savaitė Klaipėdoje bus permaininga. Tikėtina, kad kitos savaitės viduryje oro temperatūra pakils net iki 29 laipsnių. Tačiau būtent tokios aukštos temperatūros sulauksime vis rečiau.

Šventiškas šeštadienis pajūryje numatomas be lietaus. Vyraus nestiprus šiaurės rytų, rytų vėjas, kuris sieks 3–8 m/s. Temperatūra įšils iki 20–22 laipsnių.

Sekmadienio naktis bus vėsi, temperatūra sieks 12–14 laipsnių. Dieną oro temperatūra išliks panaši kaip ir šiandien – sieks apie 20–22 laipsnius. Vakare numatomas lietus. Visą dieną pūs nestiprus šiaurės rytų, rytų vėjas.

Pirmadienio naktis bus lietinga. Tikėtina, kad lietaus sulauksime ir paryčiais. Pūs šiaurės rytų vėjas, kuris natį sieks 4–9 m/s, o dieną šiaurės vakarų vėjas sustiprės iki 6–11 m/s. Termometro stulpeliai naktį rodys apie 14–16 laipsnių, o dieną įšils iki 19–21 laipsnio.

Antradienį vyraus šiaurės vakarų vėjas, kuris sieks 6–11 m/s. Tiek diena, tiek naktis numatoma be lietaus. Naktį temperatūra bus apie 16–18 laipsnių, o dieną – keliais laipsniais vėsiau – apie 18–20 laipsnių.

Trečiadienį galime sulaukti nežymaus lietaus, tačiau diena labiau primins vasariškus, o ne rudeniškus orus. Naktį temperatūra laikysis 14–16 laipsnių, o dieną įšils iki 23–25 laipsnių. Pietryčių, pietų vėjas sieks 3–8 m/s.

Ketvirtadienį prognozuojama karščiausia savaitės diena. Tačiau, pasak sinoptikų, dar viskas gali pasikeisti. Naktį termometro stulpeliai šoktels iki 18–20 laipsnių, o dieną – iki 27–29 laipsnių. Visą dieną pūs nestiprus pietryčių vėjas, kuris sieks 6–11 m/s. Lietus ketvirtadienį nenumatomas.

Penktadienio naktį ir dieną laikysis panaši temperatūra, naktį ji sieks 18–20 laipsnių, o dieną – 19–21 laipsnį.Tikėtina, kad naktį ir dieną gali stipriai palyti. Naktį pietryčių vėjas pūs 9–14 m/s, o dieną 11–16 m/s stiprumu.

Pirmasis rugpjūčio savaitgalis prognozuojamas lietingas ir vėsokas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Čia Kauno diena ar Klaipėdos diena ? Vien apie Klaipėdą visos žinios....

dvi mamos susitinka ir kalbasi

viena sako mano sūnelis pastoviai meluoja ir meluoja, kita sako tai labai gerai turės darbą, bus Meteorologias, tarp kitko kas sugalvojokas žodi meteorologija, čia liberastpederastiniam trūbadūrui, nu niekam nerinktam nuo macuičių kalniuko nusileidusiam ir taip staigiai įsigijusiam turtą Klaipėdoje storbambi artiste ar sugebėtum tą žodi ištarti

pensininkė

na ir kur tie karščiai , tik straipsnio pavadinime

SUSIJUSIOS NAUJIENOS