Į stotelę – pavojingu keliu pro atvirus šulinius | kl.lt

Į STOTELĘ – PAVOJINGU KELIU PRO ATVIRUS ŠULINIUS

Šiaurinėje miesto dalyje į autobusų stotelę žingsniavę klaipėdiečiai šiurpo – tamsoje kas antrame žingsnyje jų tyko pavojai.

Viena klaipėdietė socialiniame tinkle kreipėsi į kaimynystėje gyvenančius miestiečius ir perspėjo būti atidžius.

„Einantiems į Botanikos sodo stotelę. Atviras šulinys, apie dviejų metrų gylyje matyti vanduo. Šulinys tamsoje gali būti nematomas, saugokite save ir vaikus. Tarnyboms pranešta, gal sutvarkys“, – socialiniame tinkle gyventojus perspėjo klaipėdietė.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ atstovė Eglė Jurevičiūtė informavo, kad šuliniai yra Liepojos gatvėje.

„Sulaukėme informacijos apie tai, Liepojos g. 216, prie autobusų stotelės, yra atviras šulinys. Įmonės „Klaipėdos vanduo“ darbuotojai, nuvykę į vietą, rado penkis atvirus šulinius. Šiuo metu čia vyksta kelio remonto darbai, įrenginėjamas dviračių takas, darbus atliekanti įmonė yra nepaženklinusi ir neaptvėrusi šulinių. Paprašėme informuoti darbus atliekančią įmonę, kad atviri šuliniai kelia pavojų“, – patikino E. Jurevičiūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Aleksejunaite

Suka supysta

Nu

Tai ieškokit pagrindinės darbų užsakytojos visai Klaipėdos apskričiai. Žiema, sniegas, pūgos, o darbai vyksta lyg būtų liepa ar rugpjūtis. Gal bekeliaydama strategijų rašytoja šiltuose kraštuose pamiršo kada žiema ateina į Klaipėdą ir ėmė darbininkams iš Tuniso ir Olandijis darbus užsakinėti lyg lauke būtų plius trisdešimt laipsnių pas mus. Visiška betvarkė. Čia metų pabaigoje tursiog plauna neišnaudotus pinigus, žmonės jiem nesvarbu. Gali būti, kad tam vandeny dar ir maudosi iš gobšumo kokia savivaldų valdymo dama, bes taip savo namuis vandenį sutaupo. Ar pamenat? Pieno kombinate anksčiau ten kur netoli Banginis nuolat kažkokią .ydę buhalterė rasdavo piene ir grietinėlės besimaudančią ir vėliau Klaipėdos vaikų darželiai tokį pieną su tis .ydės kušplaukiaus gaudavo, nes veždavo tiesiai, nepilstydavo į smulkią tarą. Nu, čia juk tas pats stilius "veiklų".

:)))

balsuokit uz konservas is kriskit i sulinius beretnykai nukvake
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS