Įspėjimas klaipėdiečiams: vairuotojai gali tikėtis dvigubos greičio matuoklių atakos | kl.lt

ĮSPĖJIMAS KLAIPĖDIEČIAMS: VAIRUOTOJAI GALI TIKĖTIS DVIGUBOS GREIČIO MATUOKLIŲ ATAKOS

Klaipėdos vairuotojai turėtų būti atidesni, nuo šiol greitis bus matuojamas Minijos gatvėje.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės Administracinės veiklos poskyrio vedėjo Mariaus Poimanskio, į Minijos gatvėje esantį greičio matuoklio stovą įranga permontuota iš P.Lideikio gatvės matuoklio.

„Kol kas P.Lideikio gatvėje užteks informacinio ženklo, kuris praneša apie leistiną greitį. Sprendimus dėl greičio matuoklių įrangos veiklos priima policija, jie siūlė perkelti įrangą į Minijos gatvę“, – tikino M.Poimanskis.

Marius Poimanskis / Redakcijos archyvo nuotr.

Greitis bus matuojamas ties Minijos gatvės 90 numeriu pažymėta automobilių plovykla.

Kol kas P.Lideikio gatvėje užteks informacinio ženklo, kuris praneša apie leistiną greitį.

Klaipėdos miesto savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus aiškino, kad informacinis ženklas P.Lideikio gatvėje kol kas veikia be trikdžių.

„Nusiskundimų neturime, jo darbas mus tenkina. Jis veikia taip, kaip ir buvo tikėtasi – ekrane žymimas leistinas greitis, vairuotojai informuojami, kokia yra oro temperatūra. Šiuos duomenis sistema gauna iš stacionarios meteorologinės stotelės. Taip pat pranešama apie kelio dangos temperatūrą“, – dėstė R.Mockus.

Anot jo, esant poreikiui, kintamos informacijos ženklo švieslentėje vairuotojus bus galima informuoti apie stiprų snygį ar artėjančią pūgą.

„Tik klausimas, kas skaitys tai, kas parašyta. Vis dėlto pagrindinis dalykas, į ką vairuotojai kreipia dėmesį, – nustatytas greičio limitas“, – pastebėjo R.Mockus.

Kintamos informacijos kelio ženklas miestui kainavo 164 tūkst. eurų.

Informacija: P.Lideikio gatvėje greitis nuo šiol nebus matuojamas, tačiau čia vairuotojų sąmoningumą ugdys speciali švieslentė. (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Tam to romas ir kitiems buduliams

nors vieną faktą apie mero vagystes? "Tramvajaus studijos" ir sekančios po jų "Tramvaiaus reikalingumo studijos", kainavusios bendrai virš 2 mln Eur., ar tai nėra miesto biudžeto lėšų švaistymas , t,y, vagystė? Pietinio rajono smardinimas ir žmonių sveikatos gadinimas, nes meras nieko neužuodžia - ar tai nėra mero vagystė? Nuolatiniai priešrinkiminiai pažadai apie kiemų tvarkymus ir realiai kelių žibintų kosminėm kainom pakabinimas -ar tai ne vagystė? Jau nekalbam apie UAB " Grėbliausko žmonos džiazas" su alga žmonelei visus metus už 3 dienų ale nemokamą šventę :D Tai dar galima vardinti ir daugiau, pvz, kai mašinos skendo, o meras važinėjo fotkinosi į feisbuką dėjo kaip jo miestas skęsta, na čia jau ne vagystė, tai seno marazmatiko bebrotystė :D , bet žmonėms tai kainavo mašinų remontas , sušlapusios iki kelėnų kojos, biuleteniai ir t.t.

tai dar

kiekvienam ant kaklo pakabinkit po vieną:D)

Ne

NE Zolikes pakelese pjaukit su galingu pjovikliu nuo kovo iki lapkricio, kai zoliu dar nera, o tvarkykit greitkelio lopas ant lopo danga. Geda tokiu juokingai skambanciu pavadinimu greitkeliu vadinti Tvarkykit Via Baltica kelia, kur vos ne kas dien suzaloti zmones ir turtas. Turetu susivokti Briuselis ir uz blogus tarpvalstybinius kelius skirt Lietuvos vadams baudas. Greicio matuokliais girtis dar ne laikas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS