Įtarimai dėl koronaviruso Klaipėdoje nepasitvirtino | kl.lt

ĮTARIMAI DĖL KORONAVIRUSO KLAIPĖDOJE NEPASITVIRTINO

Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, trims pacientams įtarus koronavirusą, ligoniai buvo paguldyti į Infekcinių ligų skyrių.

Gyventojai į ligoninę kreipėsi dėl karščiavimo. Pacientus, laikantis visų saugumo reikalavimų, medikai patalpino į specialiai karantinui skirtą skyrių.

„Turėjome karantine tris ligonius, bet nė vienam įtarimai nepasitvirtino. Jie buvo įtarti, ištirti ir paleisti. Dviems nustatytas sezoninis gripas, vienas ligonis jautėsi gerai, todėl iškeliavo namo“, – tikino ligoninės vadovas Vinsas Janušonis.

Šie trys pacientai ne pirmieji, kurių tyrumus dėl koronaviruso ligoninė siuntė tirti į Vilnių. Nė vienu atveju virusas nebuvo nustatytas.

Ligoninės vadovas V.Janušonis patikino, jog apie patvirtintus ligos atvejus oficialios informacijos nėra.

„Gandais mes netikime“, – ramino gydytojas.

Tačiau dėl galimų grėsmių šiandieną klausimus kėlė uostamiesčio politikai ketvirtadienį vykusiame tarybos posėdyje.

Baigus klausimų svarstymus, politikai tarėsi kaip teks dirbti ateinančiais mėnesiais, jei mieste būtų nustatytas grėsmingo ligos atvejis.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas tikino, jog tarybos darbas dėl to nesužlugs.

„Bėdų tik gali kilti dėl ataskaitų tvirtinimo. Tačiau reglamente pasakyta, jog taryba renkasi kartą per mėnesį, bet nerečiau kaip kartą per ketvirtį“, – patikino Klaipėdos meras.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

to Lt

O jei susirgtų milijonas? Kiekvienam po gydytoją norite turėti? Visi žmonės mirs, tu taip pat. Ar esi pasiruošęs?

Lt

Jei taip atsitiktų jog susirgtų kokie 500 žmonių kur guldytų Janušonis visus ligonius ir iš kur tiek medikų gydymui butų paimtą ???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS