J. Girdvainė grįžo į ankstesnę darbovietę: tikina, kad įgijo dar daugiau patirties | kl.lt

J. GIRDVAINĖ GRĮŽO Į ANKSTESNĘ DARBOVIETĘ: TIKINA, KAD ĮGIJO DAR DAUGIAU PATIRTIES

Buvusi Kretingos rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Girdvainė grįžo prie jai įprasto darbo Klaipėdos pramonininkų asociacijoje. Jos administracijai vėl vadovaujanti moteris tikino, kad darbas Kretingos rajono savivaldybėje davė geros patirties.

„Džiaugiuosi grįžusi, visi maloniai priėmė. Esu patyrusi, manau, kad darbai nesustos, nuo pirmos dienos pradėjome darbus“, – džiaugėsi antradienį asociacijoje vėl ėmusi darbuotis J.Girdvainė.

Klaipėdos pramonininkų asociacija yra atsakingo verslo organizacija, kuri sprendžia ne tik verslo plėtros, problemų klausimus. Asociacija yra savotiška tarpininkė tarp visos šalies bei miesto valdžios, bendruomenės ir verslo.

Įmonės ne tik pačios remia socialinius projektus, Klaipėdos pramonininkų asociacija inicijuoja svarbius projektus miestui bei mokymo įstaigoms.

Asociacija yra įsitraukusi ir į Užimtumo tarnybos rūpesčių sprendimą, daugybę savivaldybės darbo grupių, o prieš kelerius metus kartu su partneriais kūrė ir proveržio programą bei daug kitų miestui, miestiečiams svarbių dalykų.

J.Girdvainė Kretingos rajono savivaldybės administracijos direktorės pareigas ėjo pusantrų metų – iki 2020-ųjų gruodžio vidurio.

Iš darbo Kretingos savivaldybės administracijoje ji pasitraukė dėl politinių motyvų, matydama, kad svarbūs rajonui sprendimai nesulaukia daugumos palaikymo.

Nepaisant to, J.Girdvainė tikino dariusi, ką galėjusi, ir apgailestavo, kad sustoti teko pusiaukelėje.

„Dirbdama Kretingoje pažinau daug žmonių, tai buvo labai gera patirtis, pagilinau žinias daugelyje sričių ir įgijau stiprybės. Tikriausiai taip turi būti, mūsų demokratinėje sistemoje tokie dalykai savivaldybėse vyksta. Savo senelių kraštui – Kretingai – linkiu kuo didžiausios sėkmės. Klaipėdos pramonininkų asociacija yra regiono asociacija, todėl su įmonėmis, dirbančiomis Kretingoje, bendrausime, turėsime bendrų klausimų ir Regiono plėtros taryboje“, – kalbėjo J.Girdvainė.

Klaipėdos pramonininkų asociacija vienija 52 įmones, jai vadovauja 15 narių taryba, jos prezidentas renkamas kas dvejus metus.

Klaipėdos pramonininkų asociacijos administracijos vadove dirbanti J.Girdvainė ir jos padėjėja rūpinasi informacijos rinkimu, diskusijų inicijavimu bei kitais kasdieniais reikalais.

Kol J.Girdvainė dirbo Kretingoje, jos pareigas asociacijoje užėmė Jolanta Juškevičienė. Ji grįžo į savo ankstesnę darbovietę Klaipėdos jūrininkų ligoninėje, kur dirbo viešųjų ryšių specialiste.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Kas cia per pavarde?

Sava

Net " prie ruso" to nebuvo... Nepakeičiama . Vieta šilta, soti, išsaugota kaip ant lėkštutės..Jei ne ta, tai- ankstesnė. Nusipelnę gyventi geriau.

Kam

Tai įdomu ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS