Ką tik Klaipėdos savivaldybėje darbą pradėjęs vicemeras išėjo atostogų | kl.lt

KĄ TIK KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖJE DARBĄ PRADĖJĘS VICEMERAS IŠĖJO ATOSTOGŲ

Klaipėdos savivaldybėje darbą nuo birželio 1-osios pradėjęs vicemeras Algirdas Kamarauskas, kuris atsakingas už infrastruktūros projektus, pasiėmė dviejų savaičių atostogas. Įskaitant mero komandą, savivaldybėje šiuo metu atostogauja mažiau nei trečdalis darbuotojų.

Savivaldybės Komunikacijos skyriui paskelbus miesto vadovų dienotvarkes, pranešta, jog vienas iš trijų vicemerų – A. Kamarauskas – nuo birželio 10 iki 21 dienos atostogaus.

„Vicemerams atostogos yra suteikiamos mero potvarkiu. A. Kamarauskui suteikiant atostogas, atsižvelgta į tai, kad vicemeras šiam laikotarpiui asmeninių planų turėjo dar iki pradėdamas dirbti savivaldybėje ir apie tai buvo informavęs skiriant jį į šias pareigas“, – paaiškino savivaldybės Komunikacijos skyriaus atstovė.

A. Kamarausko kandidatūrai į trečiojo mero pavaduotojo postą buvo pritarta gegužės 25 d. vykusiame savivaldybės tarybos posėdyje.

Jį pristatant miesto politikams, akcentuota, kad A. Kamarauskas „turi ilgametę vadovavimo patirtį ir yra gerai žinomas kaip asmuo, puikiai suprantantis ir suvokiantis infrastruktūros projektus, o trečiojo vicemero pozicijoje ir norima matyti tokį žmogų“.

Klaipėdos savivaldybėje, įskaitant ir mero komandą, šiuo metu atostogauja 122 darbuotojai, tai yra apie 27 proc. visų tarnautojų.

Liepos ir rugpjūčio mėnesius kasmetėms atostogoms savivaldybės darbuotojai renkasi dažniausiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Jie kaimynai tai it varo pailsėti

Kaimynai ne tik darbe

Ha

Koks meras,tokie ir jo darbuotojai

bigcatwar

..jei "isejo"savo saskaita,nieko tokio...Dbr apie dirbanciu skaiciu...Matyt 122 loviazmogiais per daug...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS