Kalėdų švenčių laukimas | kl.lt

KALĖDŲ ŠVENČIŲ LAUKIMAS

Baltijos jūrų skautai į ramaus Kalėdų laukimo advento popietę pakvietė Klaipėdos bendruomenės narius, moksleivius, visus gyventojus. Renginyje prisiminta advento kilmė bei prasmė, žaidžiami žaidimai, dekoruojamos žvakės.

Viešosios įstaigos "Baltijos jūrų skautai" vadovė ir renginio organizatorė Jurgita Paškevičienė teigė, jog ypatingas dėmesys skirtas visai bendruomenei suburti ir sujungti.

Aktyviausi buvo Klaipėdos Vydūno gimnazijos moksleiviai. Renginį vedė Šv. Juozapo Darbininko ateitininkai, paskaitas skaitė Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios diakonas.

Baltijos jūrų skautai papasakojo apie savo veiklą, atsiradimą ir tikslus, vyko klausimų-atsakymų konkursas, buvo dalijami prizai.

"Skautai ir ateitininkai visada yra prie Dievo. Tai norime priminti ir vaikams, ir visai visuomenei. Adventas bei Kalėdos – ne vien tik dovanų metas, bet susikaupimo, rimties, apmąstymų ir, kaip kunigas sakė, sykiu džiaugsmo laikas", – kalbėjo J.Paškevičienė.

Taip pat vyko žvakių dekoravimo pamokėlės, kurių metu kiekvienas galėjo pasidaryti, dekoruoti savo žvakę. Po renginio dalyviai pakviesti prie bendro stalo atsigerti arbatos, pasivaišinti vaišėmis, pabendrauti.

Renginio pabaigą vainikavo šventinės mišios.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS