Uostamiesčio kelininkams padeda modernus pagalbininkas | kl.lt

UOSTAMIESČIO KELININKAMS PADEDA MODERNUS PAGALBININKAS

Kelias dienas iš eilės vairuotojai prie Klaipėdos pastebi kelininkų brigadą, šienaujančią pakeles.

Visą darbą atlieka moderni vejapjovė, valdoma nuotoliniu pultu.

Magistralinių ir krašto kelių pakeles prižiūri įmonė "Kelių priežiūra".

"Palangos kelyje galėjote matyti "Kelių priežiūros" naudojamą modernų pagalbininką – pernai įsigytą nuotolinio valdymo augmenijos pjovimo įrenginį (Ferri iCUT 4.50) su žolės bei smulkios augmenijos pjovimo ir smulkinimo įrenginiais", – pasakojo įmonės "Kelių priežiūra" Komunikacijos skyriaus vadovas Rimantas Zagrebajevas.

Įrenginys yra skirtas žolei pjauti šlaituose, jis gali dirbti net įkalnėse iki 55 laipsnių, kur "Kelių priežiūros" darbininkams sudėtinga atlikti darbus. Dažniausiai tokių vietų nepasiekia kelininkų turimos žoliapjovės, pritvirtintos prie traktorių.

"Įrenginys su vikšrais, todėl puikiai dirba ir sudėtingomis sąlygomis. Puikiai dirba ant šlapios vejos. Darbinis greitis yra iki 5 km/val.", – sakė įmonės atstovas.

Įmonė "Kelių priežiūra" turi įsigijusi ir daugiau panašaus tipo įrenginių augmenijos pjovimo darbams atlikti.

Dažniausiai jie naudojami šalia magistralinių, krašto kelių – šlaituose prie viadukų ir kitose sunkiai prieinamose vietose.

"Šis sprendimas leidžia tinkamai vykdyti kelių priežiūrą, taip pat užtikrina mūsų atliekamų darbų efektyvumą ir darbuotojų saugumą, o tai yra dalis bendrovės prioritetinių krypčių", – akcentavo R.Zagrebajevas.

GALERIJA

  • Uostamiesčio kelininkams padeda modernus pagalbininkas
  • Uostamiesčio kelininkams padeda modernus pagalbininkas
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Joo ...

Technologijos ...

eurožoppydaršiknaskylėj tik nelegaliai atvažiavusius negrus

galit nustebinti, dar russkių mobikus iš burliokyno sibiro, la maja putina ir lianzbirka labai didelė vada, jie atvažiavia per šikną m9sų boba ir kolūkio pirmininką per šikną padaryta, labai didele viršininka

SUSIJUSIOS NAUJIENOS