Kerštas klaipėdiečiui – viešu skelbimu | kl.lt

KERŠTAS KLAIPĖDIEČIUI – VIEŠU SKELBIMU

Dėl intriguojančio turinio skelbimo jaunam klaipėdiečiui tenka rausti atsakinėjant į moterų skambučius. Jaunuolis sužinojo, kad jo telefono numeris skelbiamas intymias paslaugas moterims siūlančiame skelbime.

Dėl intriguojančio turinio skelbimo jaunam klaipėdiečiui tenka rausti atsakinėjant į moterų skambučius. Jaunuolis sužinojo, kad jo telefono numeris skelbiamas intymias paslaugas moterims siūlančiame skelbime.

"Licencijuotas moterų apsėklintojas. Saugiai ir greitai apvaisinu moteris, norinčias greitai pastoti. Kaina priklauso nuo sudėtingumo lygio", – rašoma viešai prekybos centre pakabintame skelbimo lapelyje.

Vaikinas apie tai, kad jo numeris yra skelbimų lentoje, sužinojo tik po to, kai į jo telefoną paskambino moteris.
Dėl pikto pokšto vaikinas nesikreipė į policiją, tačiau tikino, kad iki šiol sulaukia skambučių.

Jaunuolis žurnalistams tik spėjo pasiguosti, kad tai piktas jo bičiulių pokštas, ir baigė pokalbį.
Gydytojas dermatovenerologas-seksologas Pragiedrulis Velička stebėjosi, kad pagal tokio turinio skelbimą iki šiol skambina moterys.

"Nemanau, kad rimtai reikėtų žiūrėti į jaunuolį, kuris prisistato "apsėklintoju". Na, nebent pasitaikytų tokio tipo moterys, kurioms suprantamas toks žargonas. Gal yra tokių, kurios skambina tik dėl linksmumo, kad pasijuoktų?" – svarstė gydytojas.

Seksologas prisipažino, kad jis perverčia intymaus turinio skelbimus, ir tikino, kad lietuviai drąsūs save pristatinėdami lovos gigantais.

"Kai paskaitai, atrodo, kad visi vyrai sugeba oho kaip patenkinti moteris. O kaip yra iš tikrųjų? Kažin kaip ten yra", – juokėsi klaipėdietis.

P.Velička prisiminė vieną istoriją, nutikusią Klaipėdoje. Viena gydytojo pažįstama prisipažino, kad prie pensijos prisiduria teikdama sekso telefonu paslaugas.

"Moteris turėjo tikrai gražų balsą. Buvusi mokytoja, jau esanti pensijoje, tačiau jaunatviško balso, pasakojo, kad nemažai uždirba", – tvirtino P.Velička.

Viešai visą gyvenimą kalbėjusi ji sumaniai mokėjo verbalizuoti intymų procesą.

"Juk reikia mokėti ilgai kalbėti, – laikas eina, o pinigai byra. Reikėtų, aš ir pats galėčiau tokį darbą dirbti", – rėžė žinomas klaipėdietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

zenonas priekuliskis

Atgimimo laikotarpiu prie autobusu stoties stovejo kioskelis, prekiavo ivairiais sexo zurnalais, ant lango buvo toks pats uzrasas. Po to miesto psichologai-rasytojai- politologai-zampolitai ir kita sutve, kuri cenzuruodavo filmus, pradejo rodyti ir mums, demonstruoti mieste sexo filmus. Nukreipe musu budruma ir isliko lig siol valdzioje. Dabar vel mulkinti bando savo knygomis. Lietuvi budek.Mano tel. 8 662 33770.

Je je

Nežinojau, kad Veličko su moterimis draugauja.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS