Klaipėdiečiai piktinasi dėl nulūžusios medžio šakos: nepašalinama daugiau nei metus | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI PIKTINASI DĖL NULŪŽUSIOS MEDŽIO ŠAKOS: NEPAŠALINAMA DAUGIAU NEI METUS

Baltijos prospekto gyventojai piktinasi esą jau metus gulinčia didžiule šaka, kurios niekas nesiima išgabenti.

„Už Baltijos prospekto 25-ojo namo, ant kalniuko, jau daugiau kaip metus nepašalinama stora nulūžusi šaka nuo medžio. Sunku patikėti, kad tiek laiko iš atsakingųjų niekas nieko nematė“, – skundėsi gyventojai.

Vis tik aiškėja, kad laišką savivaldybei siuntę gyventojai klausimą kėlė ne tuo adresu. Teritorija, kurioje auga medis, priklauso namą administruojančiai įmonei.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė patikino, kad prie daugiabučių namų želdinius prižiūri ir tvarko namų administratoriai.

„Tačiau jei turima informacijos apie nuvirtusius medžius, nulūžusias didžiules šakas, teritoriją padeda sutvarkyti ir savivaldybė. Šiuo atveju prašymas iš namo administratoriaus ar gyventojų dėl šakos pašalinimo nebuvo gautas“, – situaciją pakomentavo I. Kubilienė.

Pagal savivaldybės turimą informaciją, pastaruoju metu buvo vykdoma minėto namo renovacija.

„Teritorija buvo aptverta. Šiuo metu namo administratoriui pateikta papildoma užklausa, ar bus pasirūpinta, kad nulūžusi šaka būtų pašalinta, ir ar reikalinga savivaldybės pagalba“, – patikslino I. Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Klaipėdietė

Tokių nuvirtusių medžio šakų yra ir prie Debreceno 74 iš pietinės namo pusės užvirtusių ant katinų,,namų". O prie Debreceno 76 namo vakarinėje pusėje, nuo rudens guli supjaustytas, nuvirtęs medis su šakomis, o šalia auga pavojingai pasviręs į šviestuvo pusę medis. Kiemai prižiūrimi gyventojams sumokant mokesčius, bet paslauga nepinavertė.

Anonimas

galiu atvaryti ir ISSIVESTI .....jai kas leis !

Ypatingai bukiems ,

pradėkite skaityti tekstus . Liberbukumas man jau juokingas . Nevykėlių raudos .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS