Klaipėdiečiai ruošiasi Šeimų maršui: ketina važiuoti keli tūkstančiai klaipėdiečių | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI RUOŠIASI ŠEIMŲ MARŠUI: KETINA VAŽIUOTI KELI TŪKSTANČIAI KLAIPĖDIEČIŲ

Teigiama, kad į šeštadienį vyksiantį Šeimų maršą ketina važiuoti keli tūkstančiai klaipėdiečių. Jų vieninga kelionė organizuojama per socialinius tinklus. Vyksiantieji tikino esantys nepatenkinti dabartinės valdžios priimamais įstatymais, todėl yra nusiteikę protestuoti.

„Mes važiuosime ir mūsų bus daug, labai daug, dėl to jie maršo labai bijo. Mes nesurinksime visos Lietuvos, į maršą atvyks tik tie, kuriems rūpi, kad Lietuva išliktų, jiems rūpi, kad mažumos nediktuotų savo perteklinių įsitikinimų ir svetimos ideologijos. Lietuviams rūpi tradicinės vertybės ir protėvių dvasia. Mes ne prieš progresą, mes prieš ideologiją, kuri naikina Lietuvą“, – rašoma socialinio tinklo paskyroje, sukurtoje specialiai Šeimų maršui organizuoti.

Klaipėdoje išvykimą į renginį koordinuojanti Irina tvirtino, kad tikslių duomenų, kiek žmonių ketina vykti į Vilniuje organizuojamą Šeimų maršą, dar nėra, bet spėjama, kad klaipėdiečių gali būti keli tūkstančiai.

Išvykti savo transportu planuojama iš Laisvosios ekonominės zonos teritorijoje esančios aikštelės, o keliausiantieji autobusais bus laukiami prie arenos.

„Kodėl mes ten važiuosime? Dėl visų priimamų įstatymų, dėl šeimos, dėl anūkų, nes mokyklose jau prasideda negeros diskusijos. Mums netinka tie įstatymai, kuriuos priima. Nepatinka mums šita valdžia. Ir iš viso. Mokyklos uždarytos, pas gydytojus patekti neįmanoma. Baisu, kas darosi“, – kalbėjo Irina, Šeimų maršo koordinatorė Klaipėdoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (75)

Simona

Jūs visi einate protestuojate pries tokius dalykus kurie jums isvis neaktualus nes jei jusu seimoje nėra LGBT zmogaus jusu tai neliecia. Ar sitas visas marsas tik tam kad galu gale galetumete pakeliausti po tokio ilgo karantino. Kaip kazkas jau minejo jums pries skundziantis reiktu pagalvoti nes kazkas tokok gali nutikti jusu seimoje ir jei jus ta zmogu atstumsite tik del to kad jusu isitikinimas yra pagal senus lietuviskus mastymus. Tada jus matysite ne tik zmones paliekancius sali bet ir atimancius savo givybes nes šiuolaikiniai lietuviai nesugeba uzaugti ir susiproteti kad jau 21 amzius ir laikas keistis....

kur tūkstančiai melagiai???

Teigiama, kad iš Klaipėdos ryte pajudėjo apie 200 automobilių, Plungės – 75, Gargždų – 50, Kretingos – 72, Palangos – 15, o iš Skuodo – 7.Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis informavo, kad šiuo metu iš visų apskričių susirinkę apie 1800 automobilių. Teigiama, kad Kaune užfiksuota apie 100 transporto priemonių, Panevėžyje – 300. Alytaus atstovė spaudai pranešė, kad iš Alytaus pajudėjo apie 119 automobiliu, autobusas ir apie 20 motociklų. Marijampolės policija teigė, kad jų apskrityje užfiksuota 216 automobilių, 2 autobusai, bei 61 motociklas.

Vaidilos ainis

Pagarba vykstantiems ginti naikinama Lietuva ir elgetomis paverstus Lietuvos zmones.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS