Klaipėdiečių kantrybę bandys remontai: kokių gatvių reikėtų vengti? | kl.lt

KLAIPĖDIEČIŲ KANTRYBĘ BANDYS REMONTAI: KOKIŲ GATVIŲ REIKĖTŲ VENGTI?

Vasarą klaipėdiečiai ir miesto svečiai, išsiruošę automobiliais važiuoti uostamiesčio gatvėmis,  prieš tai turėtų atidžiai pasidomėti, kur vyksta remontai, kad nepakliūtų į kamšatis.

Klaipėda ruošiasi gyventi patogiau, todėl šią vasarą ir toliau teks vengti kai kurių gatvių ar sankryžų.

Aktuali žinia – Šilutės plento pradžia ir naikinama žiedinė sankryža su Tilžės gatve yra viena tų vietų, kur be didelio reikalo geriau nesukti ne tik šią vasarą, bet ir iki kitų metų.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas sakė, kad šiuo metu su darbus šioje vietoje atliekančios bendrovės vadovais svarstantys, kur persikels darbai, kai bus sutvarkyta gatvės dalis nuo transporto žiedinės sankryžos iki geležinkelio pervažos Šilutės plente, už Kauno gatvės.

Kai viena šio ruožo dalis bus visiškai sutvarkyta, visas abiejų pusių eismas bus perkeltas į suremontuotą juostą, tuo metu darbininkai persikels į dar nepaliestą pusę.

Darbai, o sykiu ir eismo trikdžiai vairuotojų kantrybę bandys visą vasarą ir tikrai tęsis iki šių metų rugsėjo.

Nuo rudens galima tikėtis, kad nuo geležinkelio pervažos iki rekonstruojamos žiedinės sankryžos galėsime važiuoti dviem eismo juostomis abiem kryptimis.

Taigi nuo Mokyklos gatvės ties Malūno parku iki pat geležinkelio pervažos Šilutės plente eismas visą vasarą bus sudėtingas, šią vietą geriau aplenkti.

V.Švedas tikino, kad Liepų gatvė ties įvaža į Joniškės gatvę piko valandomis nėra tvarkoma, esą abiem eismo kryptimis visi eismą ribojantys ženklai nuimami, abiem kryptimis leidžiama važiuoti dviem juostomis. Darbo metu čia eismas apribojamas iki vienos juostos abiejose pusėse.

Visi darbai minimoje vietoje vyks iki rugsėjo.

Tris šios savaitės dienas buvo paralyžiuota ir Minijos gatvės pradžia, čia buvo atliekamas dujotiekio remontas.

Pietinėje miesto pusėje Smiltelės gatvėje nuo sankryžos su Taikos prospektu iki Minijos gatvės remontuojama gatvės dalis iki birželio pabaigos turėtų būti išasfaltuota.

Iki tol šioje vietoje greitis ribojamas, eismas gali būti nukreipiamas į vieną eismo juostą.

Be to, bus remontuojama dalis Joniškės gatvės, atvažiuojant nuo Bangų gatvės iki baldų gamybos įmonės.

Dėl šių darbų eismas šioje gatvės vietoje taip pat susiaurės iki vienos eismo juostos. Čia nepatogumai gali užtrukti iki rudens.

Netrukus gali prasidėti kelio remonto darbai S.Šimkaus gatvėje, tačiau ja bus galima važiuoti, tik eismas gali susiaurėti iki vienos eismo juostos.

Jeigu darbininkai imsis tvarkyti gatvių duobes, eismas jose bus apribotas iki vienos eismo juostos.

GALERIJA

  • Klaipėdiečių kantrybę bandys remontai: kokių gatvių reikėtų vengti?
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimas

Paskutiniam buduliui, gal laikas isnokti planuoti darbus? Nepradet nauju nebaigus senuju..

Buduliams

Runkeliai nuvažiuokit į Vilnių ir į Kauną.KAi pastovėsit kamščiuose,tai Klaipėda atrodys pats geriausias miestas.Kai kelias duobėtas-lojat,kai vyksta gatvių remontai-vėl lojat.Apsispręskit ko norit

Ne klaipediskis

Blogas str pvd, nes dauguma,, klaipediskiu '' jau senai gyvena šalia Klaipėdos, nu už plento. Taip kad str pvd t. B.,, Kaimieciam nebus kantrybės dėl KLP miesto kelio darbu''
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS