Klaipėdiečiai liko nustebę: neįgaliojo automobiliui skirtoje vietoje – statybinės atliekos | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI LIKO NUSTEBĘ: NEĮGALIOJO AUTOMOBILIUI SKIRTOJE VIETOJE – STATYBINĖS ATLIEKOS

Šilutės plente esančio daugiabučio gyventojai nustebo išvydę vaizdelį kieme – statybininkai, veikiausiai remontavę vieną butų, susikrovė statybiniu laužu prigrūstus maišus neįgaliojo gyventojo automobiliui skirtoje vietoje.

Žmonės apie šią situaciją informavo Klaipėdos savivaldybę ir prašė pasiaiškinti, kas taip įžūliai pasielgė.

Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vyriausiasis specialistas Gintaras Lasickas nuvyko pagal gyventojų nurodytą adresą.

Minimoje vietoje automobilių statymo vieta skirta neįgaliesiems, jokio statybinio laužo ar plytų neužfiksuota.

"Pateiktą informaciją Viešosios tvarkos skyriaus specialistai patikslino planinio patikrinimo metu. Minimoje vietoje automobilių statymo vieta skirta neįgaliesiems, jokio statybinio laužo ar plytų neužfiksuota. Fizinis asmuo, vadovaudamasis Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus patvirtintomis Triukšmo šaltinių valdytojų, vykdančių statybos darbus gyvenamosiose patalpose ir gyvenamosiose teritorijose, taisyklėmis, informavo Klaipėdos savivaldybės administraciją apie buto remonto darbus", – aiškino G.Lasickas.

Gyventojas tikrintojams pareiškė, kad bute remontas bus atliekamas iki kitų metų sausio 31 d.

"Jis paaiškino, kad remonto darbų rangovai iš remontuojamo buto išneštą statybinį laužą iki atvykstant specialiai transporto priemonei buvo sukrovę kieme prie automobilių stovėjimo aikštelės ir apgailestavo dėl buvusių galimų nepatogumų gyventojams. Paaiškinimą pateikęs gyventojas dar kartą supažindintas su Triukšmo valdymo įstatymo nuostatomis ir Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu dėl nustatyto statybos darbų, kurių metu skleidžiamas triukšmas, pradžios ir pabaigos laiko", – informavo G.Lasickas.

GALERIJA

  • Klaipėdiečiai liko nustebę: neįgaliojo automobiliui skirtoje vietoje – statybinės atliekos
  • Klaipėdiečiai liko nustebę: neįgaliojo automobiliui skirtoje vietoje – statybinės atliekos
  • Klaipėdiečiai liko nustebę: neįgaliojo automobiliui skirtoje vietoje – statybinės atliekos
Namo gyventojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Klp

Ant tie dap*so remontas kad tokiom hujniom užsiiminėja. Žiurkė o ne kaimyne

bbd

TAigi nėra pagrindinio ženklo - stovėjimo vieta. Yra tik papildomos lentelės, kurios be P - nieko nereiškia.

Gyventojas

Visų pirma, tos statybinės atliekos ten pragulėjo vos kelias dienas, per kelis vakarus viskas buvo išvežta. Neįgalusis be jokių problemų statėsi savo automobilį šalia. Kadangi jis kuo puikiausiai be jokios pagalbos vaikšto savom kojom, tai tikrai ne tas atvejis, kad neįgalusis dėl šiukšlių negalėjo išlipti ar įlipti į savo automobilį. Taip kad jo dukra visiškai be reikalo kreipėsi į žiniasklaidą. Daug įdomiau būtų sužinoti, ar tas ženklas pastatytas legaliai, nes dar neteko girdėti, kad būtų normalu, jog neįgaliojo giminaitė atvežtų darbininkus, kurie nupieštų kreivą geltoną liniją ir pastatytų akivaizdžiai iš dviejų skirtingų dalių sudėtą ženklą. Be to, jeigu jau taip rūpinasi neįgaliųjų gerove, galėtų bent kiek sąžinės turėti ir pati, būdama visiškai sveika, nestatyti savo automobilio toje vietoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS