Dingus internetui – klaipėdiečių nerimas: gal prasidėjo karas? | kl.lt

DINGUS INTERNETUI – KLAIPĖDIEČIŲ NERIMAS: GAL PRASIDĖJO KARAS?

Antradienio popietę Klaipėdoje užfiksuotas interneto ryšio gedimas. Paaiškėjo, kad darbus vykdę darbininkai pažeidė šviesolaidžio kabelį. Internetas daliai miesto gyventojų buvo atstatytas tik naktį.

Pirmieji dingusiu interneto ryšiu ėmė skųstis šiaurinės miesto dalies gyventojai.

Telekomunikacijų bendrovės „Balticum TV“ administracijos direktorius Virginijus Jurgelevičius patikino, kad gedimas užfiksuotas apie 14 val.

„Prie „Vėtrungės“ buvo pažeistas kabelis. Nebūtinai kasti reikia, kad pažeistum. Viskas juk – įmonės „Telia“ šuliniuose. Kabelis turi daug skaidulų. Visi atstatymo darbai truko šešias valandas. Iki pat antros valandos nakties dirbo“, – paaiškino V. Jurgelevičius.

Kai kurie klaipėdiečiai jau apie pusę trijų dienos ėmė nerimauti dėl dingusio ryšio, pasipylė klausimų – gal prasidėjo karas?

„Aš pats interneto neturėjau, nes gyvenu toje pusėje. Daug kas liko be interneto. Ką padarysi. Neeilinis įvykis“, – sakė bendrovės direktorius.

Ryšys buvo nutrauktas su centrine telekomunikacijų bendrovės stotimi.

Tačiau keisčiausia, kad, antradienį nutrūkus „Balticum“ interneto ryšiui, ėmė strigti kitų tiekėjų mobilusis internetas.

„Veikiausiai dėl to, kad visi mobiliuoju internetu ėmė naudotis. Aš pats krepšinio varžybas žiūrėjau mobiliajame telefone. Tokiu atveju padidėja tinklo apkrova. Mobiliojo ryšio stotys gavo didelę apkrovą, nes neliko šviesolaidinio interneto. Tai yra susiję dalykai“, – versiją kėlė V. Jurgelevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Dfds

Apsišikėliai

Jo

žurnaliugos sako kad ju straipsniu nieks neskaito o patis rašo neidomiai Kepa sprindžio dydžio beskonius blynus viena po kito ir tiek :D:D

Klpd.

Dėl Balticum Klaipėdoje. Čia nors ir nesveikas viens pakomentavo, bet reikia pasakyt kad dėl tos televizijos iš tikrųjų gavosi nesamonė. O gal nusikaltimas...Aš dar prisimenu(nors buvau mažas) kaip Klaipėda turėjo savo dvi nuosavas televizijas (..viena man ypač patiko nes buvo linksma laida labai man tuomet juokinga kalba - žemaičių..:D) Paskui viena tv kažkaip dingo, kita buvo mero dūdoriaus atiduota nuprivatxint jo šeimos draugeliui..O paskui prasidėjo smukimas progresine tvarka, kol uostamiesčio TV balticum atiteko velniai žino kam ir pavirto į šlamšto krūvą! VAGIAI, ATIDUOKIT KLAIPĖDAI PAVOKTĄ TELEVIZIJĄ! Dabar apie rimtas žinias uostamiestyje neišgirsi, kaip ir NIEKUR NEPASKAITYSI. Toks lygis kad keliamas triukšmas dėl ne ten numesto paspirtuko ar kokios ištepliotos namo sienos :D) Bent Klaipėdos dienraštis atspausdintų tiesioginį reportažą kaip pvz. meras inspektuoja mokyklos statybą ar kaip atvažiaves iš Vilniaus valdžiukas susitikinėja(ir ką sako) su uostu. Nieko to nėra...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS