Klaipėdoje – diskusija apie studentų psichinę būklę | kl.lt

KLAIPĖDOJE – DISKUSIJA APIE STUDENTŲ PSICHINĘ BŪKLĘ

Penktadienį Klaipėdos universitete prasideda Lietuvos studentų sąjungos (LSS) asamblėja, per ją bus paminėtas Baltijos kelio 30-metis ir aptarta psichinė studentų būklė akademinėje aplinkoje.

Pirmoji studentų diskusija numatyta su švietimo, mokslo ir sporto ministru Algirdu Monkevičiumi. Sąjungos prezidentas Eigirdas Sarkanas kalbins ministrą apie aukštojo mokslo ateitį bei studentų įtaką švietimo politikos formavimui, pranešė LSS.

Antroji diskusija bus skirta Bolonijos proceso 20-mečiui.

Bolonijos procesas prasidėjo 1999 metais po Bolonijos deklaracijos „Europos aukštojo mokslo erdvė“ paskelbimo, ją pasirašius 29 Europos šalių švietimo ministrams. Bolonijos deklaracija numatė pagrindinius tikslus ir gaires, iki 2010 metų sukurti bendrą Europos aukštojo mokslo erdvę.

Per LLS asamblėją taip pat bus diskutuojama apie psichinę studentų būklę akademinėje aplinkoje.

Taip pat Klaipėdos universiteto kieme bus paminėtas Baltijos kelio 30-metis. Latvijos, Estijos ir Lietuvos studentų atstovai sukibs į  grandinę ir sugiedos Baltijos kelio himną.

Šeštadienį Šventojoje studentai dirbs darbo grupėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Gerhardui

Galima mokytis dar ir iš tų, kurio "moko" isitrinti. Jie pasivadina visokiais kuočingo guru vardais, surenka pilnas sales lochu, kalba nesmones kurios patinka lochams ir "skuta" pinigėlį. Juk lochai ne mamutai - neišnyks niekada. Teko stebėti vieną tokį "seminarą". Visą savaitę juokiausi prisiminęs, kaip jie šokinėjo, griuvinėjo,šūkaliojo ir plojo vos tik pamojus tam "guru". Vos tik pamojus.... Nemėgstu idiotų, bet suprantu, kad turiu su jais gyventi po viena saule. Apmaudu tik dėl to, kad tų idiotų daugėja labai sparčiai ir jie renka valdžią.

Dalia

Tarybiniais metais buvo aišku, kokių profesijų reikia ir kiek specialistų reikia. O dabar.....programos neretai egzistuoja ne pagal poreikį, o pagal kokio viršininko žmonos įsidarbinimo poreikį

Gerhard

Jei isitrina tai reiskia nera vidutynibes, tiesiog kt. pasirinktas gyvenimo modelis neveikia, reikia mokytis is tokiu kurie isitrina!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS