Klaipėdoje – išskirtinis minėjimas | kl.lt

KLAIPĖDOJE – IŠSKIRTINIS MINĖJIMAS

Gegužės 20-ąją Piliavietėje vyks renginys, skirtas paminėti Kariuomenės ir visuomenės vienybės dieną. Kai kurias šio renginio detales aptarė susitikę Lietuvos kariuomenės, Klaipėdos savivaldybės ir policijos atstovai.

Pasak uostamiesčio vadovo Vytauto Grubliausko, šis minėjimas į Klaipėdą sugrįš po devynerių metų. Kasmet jis vykdavo vis kitame Lietuvos mieste.

„Šiais metais renginys bus labai didelis, įspūdingas, turiningas, bus daug karinės technikos, apie kurią mes tik girdime arba matome televizijoje. Nenoriu visko išduoti, bet tai bus diena, kai kariuomenė parodys labai platų arsenalą savosios amunicijos, tam tikrų veikimo elementų. Faktiškai visa Piliavietės teritorija ir dalis Pilies gatvės bus tam skirta“, – tikino Klaipėdos meras.

Susitikime buvo aptartos šventės detalės, peržiūrėtos tam tikros schemos, išgirsti organizatorių pasiūlymai, pageidavimai.

Tikimasi, kad šiame renginyje klaipėdiečiai turės progą ne tik pamatyti įvairią karinę techniką, bet ir apie ją sužinoti įdomių faktų gyvai iš karių lūpų.

„Renginys iš tikrųjų yra tai, ko reikia, kad kariuomenė ir visuomenė vieni kitus pažintų geriau. Klaipėdoje jis bus labai didelis, energingas ir, matyt, paliks gerą įspūdį visiems. Tikiu tuo“, – sakė V. Grubliauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

V ir Gis

A duos auksinį šaukštą kareiviškai košei pavalgyti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS