Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią | kl.lt

KLAIPĖDOJE SEIMO NARIŲ BUVO PRAŠOMA VYKDYTI RINKĖJŲ VALIĄ

Uostamiesčio jūrinė bendruomenė bei Lietuvos piliečių sąjunga inicijavo susitikimą su Klaipėdoje vienmandatėse apygardose išrinktais Seimo nariais ir išreiškė pageidavimą, kad politikai pagaliau vykdytų rinkėjų valią. Į kvietimą atsiliepė tik du iš keturių klaipėdiečių išrinktų parlamentarų.

Į susitikimą buvo kviesti Simonas Gentvilas, Ligita Girskienė, Audrius Petrošius ir Arvydas Pocius.

Atvyko L.Girskienė ir A.Petrošius, kiti du politikai atsiprašė, kad dalyvauti negali.

Vienas šio susitikimo iniciatorių, Lietuvos piliečių sąjungos pirmininkas, klaipėdietis Dionyzas Varkalis atėjusiems negailėjo aštresnių žodžių.

"Prieš 33 metus įvyko Sąjūdžio steigiamasis suvažiavimas, po kurio mes atkūrėme nepriklausomą valstybę. Tačiau ką šiandien mes turime? Šiandien žmonės neslepia, kad net pasilaidoti šioje valstybėje nebenori. Kodėl taip atsitiko? Mūsų tikslas, kad jūs, Seimo nariai, pagaliau išgirstumėte žmonių balsą", – kalbėjo D.Varkalis.

Klaipėdietis klausė, kodėl esant tokiai įtemptai situacijai žmonės yra nuolatos gąsdinami tai dėl galimybių paso, tai dėl antikvarinių ginklų paėmimo iš muziejų ar kitų dalykų.

"Pavasarį paėmė tuos ginklus iš visų muziejų ir iki šiol negrąžina. Ekspozicijos yra tuščios. Ir dėl ko? Tas įstatymas – absurdiškas. Jį priėmė "valstiečiai", o jūs, konservatoriai, vykdote. Mes prašome, kad tą įstatymą panaikintumėte ir grąžintumėte eksponatus į muziejus, nes tai yra Lietuvos paveldas – sukilėlių, partizanų ginklai, kurie jau ir taip suirę, kam dar juos gadinti, gręžti? Jei kažkas suklydo, priimdamas tokį įstatymą, tai jūs ištaisykite ir grąžinkite mums tas kolekcijas", – Seimo nariams kalbėjo muziejininkas ir visuomenininkas D.Varkalis.

Jis atvirai teigė, kad jei parlamentarai vengs kalbėtis su žmonėmis, šie ir toliau masiškai išvažiuos iš Lietuvos.

"Mes turime ne purvą pilti vieni ant kitų ir tyčiotis, o ieškoti išeities ir gelbėti valstybę", – reziumavo klaipėdietis.

GALERIJA

  • Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią
  • Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią
  • Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią
  • Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią
  • Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią
  • Klaipėdoje Seimo narių buvo prašoma vykdyti rinkėjų valią
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

nuotraukoje

DU didžiausi pažadėtojai ir klausimų kėlėjai, o sprendimų NULIS

Adelė

Rinkėjų valios jie nevykdė ir nevykdys. 2021 m. gegužės 23 d. 16.04 val. išsiuntėme 6 rinkėjų el.laišką seimo narei Ligitai Girskienei "Dėl neteisėto mokesčio už šilumos kiekį su nepaskirstytu karštu vandeniu". Pateikėme šešių daugiabučių namų analizę apie karšto vandens nedeklaravimą, už kurį tenka sumokėti viso namo gyventojams, su prašymu į pateiktus faktus atkreipti rimtą dėmesį ir stabdyrti šią monopolininkų šilumininkų nusikalstamą veiką. IR KĄ JŪS MANOTE?.. IKI ŠIOL JOKIOS REAKCIJOS IR ATSAKYMO. Pamiršau, tiesa š.m. rugsėjo mėn. Rumpiškės kvartalo susitikime su gyventojais, buvo jai priminta apie šį laišką. Ir ką gi "įžymioji" visuomeninkė - TIK NUMOJO RANKA IR PASAKĖ : TAI NE MANO KOMPETENCIJOJE. AR AŠAROS PRO JUOKĄ, AR JUOKAS PRO AŠARAS - TAI TOKIA ŠIANDSIENINĖ TIESA. ŠTAI TOKS SEIMO NARĖS L.GIRSKIENĖS RINKĖJŲ VALIOS VYKDYMAS !!! Tai rodo labai žemą politinį raštingumą.

Cha

rašo kad dvi organizacijos ir tik keturi jų atstovai? Jei būtų susirinke visi Klaipėdos seimeriai tai skaičius būt lygus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS