Klaipėdos centre – dviejų padangų vertės duobė | kl.lt

KLAIPĖDOS CENTRE – DVIEJŲ PADANGŲ VERTĖS DUOBĖ

Miesto centre gyventojai pakliuvo į nemalonią situaciją – važiuodami S.Nėries gatve, klaipėdiečiai papuolė į nedidelę, bet aštrią duobę. Žmonėms teko stoti vidurkelyje – dvi automobilio padangos buvo pradurtos.

Gyventojai parašė skundą savivaldybės tinklalapyje ir reikalavo  duobę sutvarkyti, o prieš tai ją ir aptverti, kad kiti eismo dalyviai nepatirtų nuostolių.

"Netoli S.Nėries gatvės 8 namo viduryje gatvės atsivėrė duobė, į kurią papuolus sugadintos dvi automobilio padangos. Prašome kuo skubiau sutvarkyti ar bent aptverti", – rašė žmogus.

Trečiadienį per pietus niekas nepasikeitė. Toks vaizdas fiksuotas 12.37 val. Jokių atitvarų, "Stop" juostų šioje vietoje nematyti. Bet kuris kitas vairuotojas galėjo papulti į panašią situaciją.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistė dienraščiui atsakė, kad problema yra žinoma.

"Pranešimą apie duobę gavome antradienį, rangovai patikrino ir nustatė, kad duobė atsirado ties šuliniu, todėl 13 val. buvo pasiųstas pranešimas įmonei "Klaipėdos vanduo". Šiandien susisiekėme su dispečerine, pranešė, kad duobė jau vakar pažymėta, bus vykdomi remonto darbai", – trečiadienį dienraščiui komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

Vis dėlto, panašu, nors tarnybos ir aiškina, kad pasirūpino duobės ženklinimu, tačiau realiai ji laiku taip ir nebuvo pažymėta.

Nors duobė gatvėje ir nėra didelė ar gili, grindinio akmenų aštrūs kraštai galėjo prakiurdyti padangas.

Įmonė "Klaipėdos vanduo" patikino, kad bendrovės dispečerinė informaciją apie duobę gavo antradienį (sausio 12 d.) 14 val.

"Pagal įmonės "Klaipėdos vanduo" automobiliuose įdiegtą GPS sistemą galima patvirtinti, kad įmonės darbuotojai duobę pažymėjo antradienį 14.34 val.", – patikslino "Klaipėdos vandens" atstovai.

Tačiau trečiadienį dienraščio "Klaipėda" fiksuotose nuotraukose nematyti, kad kas nors būtų paženklinęs pavojų keliančią duobę.

GALERIJA

  • Klaipėdos centre – dviejų padangų vertės duobė
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Povilas

Man kaime reikia penkių vienos padangos vertų duobių. Gal kas galite iškasti?

Povilas

Mums iki Kaliningrado toli, reiktų slėptis. Paklauskite tų kurie buvo.

Pensininkas

Nesuprantu kodėl visur prie žalių nykščių -13, paspaudi -12. Raudoni "elgiasi" normaliai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS