Klaipėdos miesto taryboje – nauja frakcija | kl.lt

KLAIPĖDOS MIESTO TARYBOJE – NAUJA FRAKCIJA

Klaipėdos miesto taryboje įsikūrė nauja frakcija. Trys tarybos nariai paliko frakciją „Už ateities Klaipėdą“ ir įkūrė naują –  „Už Klaipėdos ateitį“.

Vakar vykusio miesto tarybos posėdžio metu tarybos nariai Elida Mantulova, buvusi frakcijos „Už ateities Klaipėdą“ pirmininkė, Vytis Radvila, frakcijos pirmininkės pavaduotojas, ir tarybos narys Artūras Razbadauskas, kuris anksčiau priklausė frakcijai „Už Klaipėdą“, pareiškė besiburiantys į naują frakciją.

Visi trys politikai su savo frakcija pareiškė dirbsiantys valdančioje daugumoje, jie deklaravo, kad palaikys koalicijos patvirtintą programą.

Apie tai, kad prisideda prie kitos frakcijos, pranešė ir kitas politikas – Arūnas Andziulis pareiškė prisijungiantis prie Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

nenustebsiu

...jokio įdomumo, jokios atrakcijos, veidai pilki, pavargę, blausūs, asmenybės nykios..., na, nebent įvyks kokia rotacija ir įdžobins kokią šūdbergaitę su nuknebusia nosim ir srutų bačkos ant dviejų degtukų pavidalo figūra bei želiančia barzda, kurios nespėja depiliuyotis - būtų atraktyvu, spalvinga, vaivorykštė kokia tai, o čia...nuobodybė, jokio vaizdo anei jokio įspūdžio.

Kad jie

čia persirikiavimo žaidimus žaidžia tai neturi reikšmės.(perdimas preš vėją oro nepadaro:D) Matyt kažkas su kažkuo nesusitarė-nepasidalino-apdūrino. Iš esmės ką tie keli gali? Tuo labjau kad vistiek prie daugumos bus. Ką naujo žada ar kitaip galvoja? Priežastis viena - vėl ruošiasi ateinantiems rinkimamas į savivaldybės tarybą. Surinks apie save kokius iširusius paksistus ar kitus beglobius ir sukals vežimą vežatį į valdžią:D). Panašiai kaip darė Grėbliauskas&Ko', kuris išėjo iš liberastu sajudžio /vėl kažko nepasidalino../ ir pasigamino savo komyyyteta.O kap buvo jedrionas ciniškas liberastas tep ir liko

>

Kaip manot,kam mes "juos"(visus) nusisamdem(issirinkom) ?Ka "jie"(visi), ten veikia,kas ,"juos",ten tampo uz virvuciu,kam tas,tokie bajeriai naudingi? Kas,kol "jie",visi "frakcionuojasi",kas tu kasmetiniu 200 000 000,Euriuku(X10;X20 metu) isisavinimo "kortas dalina"?Kas "kurybiniu dirbtuviu" ,nauda ...,apart "ju",to "aktyvo", is "skautu gatves" , apturi ?Negi sunku ,LYGINAMUOJU BUDU,palyginti,kas-kuo buvo, "jis-ji",kol nepateko i "tarybu valdzia"(taryba-adminstracija)?Kokiu proporcingumu,metu stazui,gerejo jo "uosviu-tetu-mamu-seneliu ..." 'geris ..." ??? Dabar palyginkite,"ju&co",gerbuvi,su miesto,Klaipedos miesto,"gerbuviu" ... !!!??? Klausimu yra ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS