Klaipėdos savivaldybė skelbia konkursus: vėl ieško įstaigų vadovų | kl.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖ SKELBIA KONKURSUS: VĖL IEŠKO ĮSTAIGŲ VADOVŲ

Netrukus baigsis ar jau baigėsi keliolikos uostamiesčio švietimo įstaigų vadovų kadencija, tad savivaldybė skelbia konkursus ir tikisi iki pavasario rasti trūkstamus direktorius. Ilgiausiai nesiseka išrinkti darželio "Pagrandukas" ir sporto centro "Gintaras" vadovų.

Beveik ketverius metus vis neatsiranda norinčiųjų vadovauti "Gintaro" sporto centrui.

Nuo tada, kai 2019-ųjų vasarą iš čia į savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas perėjo buvusi šio centro vadovė Asta Dirgėlienė.

"Gintaro" sporto centrui direktoriaus yra ieškoma jau šeštą kartą.

Pakartotinai vadovo konkursas skelbiamas ir vaikų lopšelyje-darželyje "Pagrandukas".

Pernai, baigiantis metams, buvo paskelbti konkursai ir V. Knašiaus krepšinio mokyklos bei Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokyklos "Žiemys" direktorių pareigoms eiti.

Abi įstaigos vadovus jau turi – krepšinio mokyklai vadovauja Raimondas Dikinis, o "Žiemiui" – Laurynas Juodeška.

Išrinkti direktoriai ir Klaipėdos jūrų kadetų mokykloje, jai vadovauja Eglė Liaučienė, "Aukuro" gimnazijos vadove po dvejų metų tarpuvaldžio tapo Ramunė Urbienė, o Suaugusiųjų gimnazijos direktoriaus konkursą laimėjo Marius Vilimas.

Konkursuose gali dalyvauti ir dabartiniai vadovai, jei tik jie atitinka konkurso reikalavimus, jokio amžiaus cenzo nėra.

Lopšelio-darželio "Pakalnutė" (kur irgi buvo ieškoma direktoriaus) interneto svetainėje skelbiama, kad įstaigai vadovauja Jelena Čiupalova.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė patikino, kad šių metų pavasarį dar keliolikoje miesto švietimo įstaigų baigiasi direktorių kadencija ir šiuo metu yra paskelbti konkursai.

Direktorių ieškoma Klaipėdos lopšeliams-darželiams "Bangelė", "Inkarėlis", "Puriena", "Sakalėlis", "Švyturėlis", "Versmė", "Žiburėlis" ir "Žiogelis", taip pat pakartotinis konkursas skelbiamas ir lopšelio-darželio "Pagrandukas" direktoriaus pareigoms.

Direktoriaus yra ieškoma ir Klaipėdos moksleivių saviraiškos centrui.

Vadovų kadencijos baigiasi bei nauji konkursai skelbiami ir trijose Klaipėdos gimnazijose –"Aitvaro", "Žemynos" ir Vydūno, taip pat "Pajūrio" ir "Santarvės" progimnazijose bei "Medeinės" mokykloje.

"Konkursuose gali dalyvauti ir dabartiniai vadovai, jei tik jie atitinka konkurso reikalavimus, jokio amžiaus cenzo nėra", – teigė I. Gelžinytė-Litinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

A

Kas tokią rašliavą rašo... Jei nežinot,klauskit kas kur išrinktas direktoriais...A.Dykoviene,gėda...

JO

Jo jo as manau,kad reikia permainu - pakeisti ir pavaduotojus ,susijusius su senais buvusiais direktoriais,tegul nauja sluota naujai sluoja .

Ne

Žurnalistas kažką blogai nusirašė, knašiukams vadovauja ne moteris, o kažkoks futbolistas iš Vilniaus...nežioplinėkite...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS