Klaipėdos senjorai ruošiasi talkai | kl.lt

KLAIPĖDOS SENJORAI RUOŠIASI TALKAI

Jau rytoj, balandžio 14-ąją, Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacija rengs talką prie Bendruomenės namų, įsikūrusių Debreceno g. 48. Planuojama sutvarkyti dalį parko ir pėsčiųjų taką.

Asociacijos nariai jau nuo balandžio pradžios prie talkos kvietė prisijungti visus norinčiuosius.

"Facebook" paskyroje "Klaipėdos m. pagyvenusių žmonių asociacija" nurodyta, kad ketvirtadienį talka startuos 11 val. Senjorai grėbs lapus, genės ir rinks medžių šakas, o po talkos susitiks puodeliui karštos arbatos.

Talką organizuojame, neverkšlename.

"Balandžio 14 d., ketvirtadienį, 11 val. organizuojame Bendruomenės namų talką parko daliai ir pėsčiųjų takui prie Bendruomenės namų sutvarkyti. Kviečiame kolektyvus ir pavienius bendruomenės narius prisijungti. Kas turite galimybę, atsineškite talkai tinkančius įrankius. Grėbsime lapus, genėsime ir rinksime šakas. Konteineriu ir pjūklais pasirūpins Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyrius. Taip pat kviečiame kiekvieną kolektyvą atsinešti po inkilą. Po talkos vaišinsimės arbata, sutvarkytoje teritorijoje įkelsime inkilus, džiaugsimės pavasariu ir vienas kitu", – skelbia pranešimas.

Asociacija vienija per 200 narių. Šie aktyvūs senjorai vykdo kultūrinę veiklą – dainuoja, šoka, groja.

Asociacijos prezidentė Valerija Miliauskienė sakė, kad talka organizuojama pačių senjorų iniciatyva.

"Talką organizuojame, neverkšlename. Judėsime, šoksime, dainuosime ir "talkavosime". Yra ir dirbančių senjorų, žiūrėsime, kiek galės dalyvauti. Pagyvenusių žmonių asociacijoje, kuriai vadovauju, yra apie 200 narių, 14 kolektyvų, nori prisijungti ir 15-as kolektyvas. Yra dar ir vienas kitas Bendruomenės namų kolektyvas. Talkos vyksta ne kasmet. Mums nusibodo, kad niekas nevalo kelių, duobių. Todėl galvojome, kad reikia senjorams pajudėti ir apsišvarinti. Įkelsime ir inkilus, kartu pabūsime, pabendrausime. Gal padainuosime ir pašoksime po talkos. Pasikelsime sau nuotaiką", – džiaugėsi V.Miliauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Reklama

O kam čia tas pasenusių naftalinių suknelių paradas? Ar taip "pasipuošusios" ir dirbs? Gal pirma darbus padarykite, paskui reklmuokitės.

Chi

Gražu. Labai palaikau. Ko sriūbauti komentaruose, geriau gryname ore pajudėti, su kaimynu žodeliu persimesti, nuotaiką pasikelti. Šaunuoliai!

ko šakalienė

netvarko tą seniai susirietę sutvarkys ir poniai pinigu sutaupys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS