Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro atidarymo šventė – balandį | kl.lt

KLAIPĖDOS VALSTYBINIO MUZIKINIO TEATRO ATIDARYMO ŠVENTĖ – BALANDĮ

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras savo lankytojams durų kovą dar neatvers. Planuojama paskutinius remonto darbus baigti per šį ir kitą mėnesį, tad teatro atidarymo šventė veikiausiai įvyks balandžio viduryje.

Muzikinio teatro direktorės pavaduotojas Naglis Stancikas dienraščiui vakar teigė, kad atnaujinimo darbai vyksta sklandžiai ir sparčiai.

Šiuo metu atliekami baigiamieji interjero įrengimo, fasado apdailos darbai.

„Esame gerai ir džiugiai nusiteikę, nes judame labai sparčiai. Dar šalia tų darbų vyksta ir inžineriniai sistemų „paleidimo“ darbai – derinimas, vėdinimas, kondicionavimas. Turime galybę sistemų, kurios yra didelės, sudėtingos, tad reikia viską tvarkingai „paleisti“, – pasakojo N. Stancikas.

Pernai planuota, kad teatras duris atvers jau 2024 m. kovą, tačiau dėl likusių baigiamųjų darbų to padaryti nepavyks.

Tai bus didžiulė šventė.

„Po trupučiuką stumiamės, kovo pabaigoje negalėsime atsidaryti, bet planuojame balandžio antroje pusėje, apie 20 dieną, jau organizuoti atidarymo renginį. Be abejo, kad tai padarytume, reikia įeiti šiek tiek anksčiau, patalpas ir įrangą „prisipratinti“. Čia jau tokie smulkūs dalykai. Kiekvienas žinome, kad kai darome būste remontą, būna reikalų ir iššūkių visokiausių, o čia tikrai turime didelę apimtį. Bet nuotaika yra gera, darbinga, judame labai sparčiai“, – sakė N. Stancikas.

Anot jo, tų daugiau nei poros mėnesių darbams užbaigti turėtų pakakti.

„Jaučiame didžiulį susidomėjimą ir spaudimą iš aplinkos. Tiek darbuotojai iš vidaus, tiek visi lankytojai, mūsų gerbėjai labai laukia to įvykio. Tai bus didžiulė šventė“, – tikino N. Stancikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

V

Okur parkavimo vietos, atvykusiems į teatrą

ddd

I atidaryma tik su ilgom suknelem.Dar spesim pasisiut.

Palauksim

Nėra tikro teatro vadovo, o tai daug liūdniau, nėra ir savų atlikėjų, vus daugėja ukrainiečiių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS