„Laivelis“ papuošė Klaipėdos miestą | kl.lt

"LAIVELIS" PAPUOŠĖ KLAIPĖDOS MIESTĄ

Klaipėdos centre, skverelyje šalia "Meridiano", klaipėdiečiai ir miesto svečiai jau gali pasidžiaugti suremontuotu ir veikiančiu dar vienu fontanu. Jis, kaip ir žadėta, paleistas prieš pat Jūros šventę.

Klaipėdoje fontanai įjungti pirmąjį gegužės savaitgalį. Iš pradžių šniokštė tik penki fontanai: prie Anikės skulptūros Teatro aikštėje, Debreceno, Pempininkų ir Karlskronos aikštėse bei šalia miesto rotušės stovinčio "Žvejo" paminklo.

Tąkart neįjungtas prie "Meridiano" esantis fontanas "Laivelis", kuris buvo remontuojamas. Tačiau prieš Jūros šventę ėmė šniokšti ir jis.

"Šis fontanas yra su visokiais moderniais įrenginiais, kad nerūgtų vanduo. Fontanas apšviestas, išblizgintas ir tikrai labai gražiai atrodo. Padaryta cirkuliacinė vandens sistema, pakeistas drenažo siurblys. Džiaugiamės", – kalbėjo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Fontanus Klaipėdoje prižiūri bendrovė "Ecoservice". Paprastai miesto fontanai klaipėdiečius džiugina iki spalio pradžios, kol prasideda šalnos.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Skaudu ir liūdna

Visi tie fontanėliai – čiurkšlelės neatstoja buvusio nuostabaus, tikro fontano Dangės skvere, kurį valdžia nei iš šio nei iš to ėmė ir nugriovė. Kam jiems to reikėjo?

>

Manau,primityvas,bet tiek to.Klausimelis,ciocei,-kiek euriuku "nudrenavo" remonats su "pastatymu"?

tikrai

runkelių miestas.Viskas blogai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS