Laukti autobuso klaipėdiečiams teko baloje | kl.lt

LAUKTI AUTOBUSO KLAIPĖDIEČIAMS TEKO BALOJE

Praėjusią savaitę, pliaupiant lietui ir pučiant stipriam vėjui, Debreceno gatvėje esančioje stotelėje klaipėdiečiai, laukdami autobuso, pastebėjo aplink kojas besisunkiantį vandenį. Žmonės spėliojo, kas klojo šias trinkeles, kad užklupus prastiems orams tenka skęsti balose?

Socialiniuose tinkluose „Debreceno“ grupėje klaipėdietis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad stovint stotelėje aplink batus telkšo vanduo, tačiau žvelgiant į priešais stotelę nėra nė vienos balos.

Žmonės komentavo, kad veikiausiai tai – „profesionalų“ darbas ir kad galbūt pagailėta pinigų geresnėms medžiagoms. Kiti samprotavo, kad dar prieš klojant plyteles nebuvo atlikta tam tikrų darbų, kurie būtų padėję šios problemos išvengti.

Tačiau ne vien Debreceno stotelėje kaupiasi vanduo. Jau daugelį metų šia problema skundžiasi ir Baltijos prospekte bei Šilutės plente gyvenantys klaipėdiečiai.

Baltijos prospekto 4, Šilutės plento 34, 36 ir kitų daugiabučių namų gyventojai stebisi, kad beveik visos trinkelės, esančios prie pat laiptinių, suskeldėjusios, tad palijus taip pat tenka šlapti batus.

Klaipėdietis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad stovint stotelėje aplink batus telkšo vanduo.

„Nėra kur dėti kojos, užlipi ant sausos plytelės, o iš jos staiga ištrykšta vanduo, kuris išpurvina batus, kelnes. Labai nemalonu, tačiau su tuo gyvename jau labai ilgai. Sako, kad pietiniai rajonai pamiršti, bet apie tai, kad ir Šilutės plente gyvena žmonės, turbūt apskritai niekas nežino“, – komentavo klaipėdietė Marija.

Šių metų pradžioje Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė sakė, kad yra parengtas daugiabučių kiemų rekonstravimo darbų sąrašas, tad kiekvienam kiemui – sava eilė.

Iš viso tvarkomų kiemų sąraše – 27 projektai. Į kiemų sutvarkymo darbus patenka apšvietimo ir pėsčiųjų takų įrengimas, automobilių stovėjimo vietų praplėtimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ha

tarybinė klaipėda nesupranta,kad lyjant susidaro balos

Kristina

Taigi pažiūrėkite, kiek stotelių be pastogės ir suolelių- tokių nebeturi būti apskritai. Žmonės turi turėti galimybę pasislėpę nuo lietaus, vėjo ar saulės- laukti autobuso atsisėdę.

Idiioti6kas straipsnis

Straipsniai: "Klaipėdos miesto naujienos", tai žurnalistų visiškas fiasko. Rado temą straipsniui, jog per lietų atsirado balutė. Nerašinėkite nesąmonių ir tai tikrai bus miestiečiams gera naujiena!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS