Lengvatinių bilietų – už simbolinę kainą | kl.lt

LENGVATINIŲ BILIETŲ – UŽ SIMBOLINĘ KAINĄ

Nuo sausio 3-iosios prie viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" Klientų aptarnavimo centro nusidriekė eilės. 70-mečiai ir vyresni suskubo įsigyti viešojo transporto lengvatinių bilietų, kurie nuo Naujųjų kainuoja tik 10 eurų.

Laikinasis viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Andrius Samuilovas stebėjosi, kad žmonės liko stovėti eilėje net ir po to, kai sužinojo, jog bilietai parduodami šalia esančiame spaudos kioske.

Stovintiesiems eilėje rekomendavome nueiti į kitoje gatvės pusėje esantį kioską arba į kitą kioską netoliese. Ne visi sutiko, liko stovėti eilėje ir laukti.

"Sekmadienį, kai atsidarė spaudos kioskai, senjorai į juos pradėjo plūsti ir plūsta iki šiol. Nuo pirmadienio atvyko ir į mūsų Klientų aptarnavimo centrą. Stovintiesiems eilėje rekomendavome nueiti į kitoje gatvės pusėje esantį kioską arba į kitą kioską netoliese. Ne visi sutiko, liko stovėti eilėje ir laukti. Dėl epidemiologinės situacijos negalime įleisti į vidų visų norinčiųjų, leidžiame tik po vieną, todėl gaila stovinčiųjų lauke", – kalbėjo A.Samuilovas.

Metus galiojantys bilietai senjorams yra parduodami visuose spaudos kioskuose, juos galima įsigyti ir kai kuriose parduotuvėse.

Andrius Samuilovas: bilietus įsigyti galima ir bet kuriame spaudos kioske.

"Bilietus galima įsigyti bet kuriame spaudos kioske, "Narvesen" parduotuvėje ar internetu pačiam arba paprašius vaikų, anūkų, pažįstamų. Kaina – visur vienoda, ji nesikeičia. Svarbiausia turėti galiojančią bilieto kortelę ir ją papildyti bei nepamiršti jos pažymėti tiek pirmą kartą, nes bilietas aktyvuojasi nuo pirmo pažymėjimo, tiek kiekvieną kitą kartą, kad mes matytume kelionių srautą pagal maršrutus, bilieto populiarumą. Kartu su savimi autobuse reikia turėti kokį nors dokumentą, kuriame matyti amžius – senjoro pažymėjimą ar asmens tapatybės kortelę", – informavo laikinasis direktorius.

Klaipėdos savivaldybė primena, kad keleivis, iš seniau savo bilieto sąskaitoje įnešęs pinigų kartiniams bilietams, juos gali panaudoti važiuodamas maršrutiniu taksi arba važiuodamas kitose, priemiesčio tarifinėse zonose.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Rita

Ką nepadarytu, viskas negerai

65

Kainos viskam kyla! Kyla ir atlyginimai. Na, gal pridės ir prie pensijos kelioliką eurų. BET pensininkams kurie dar neturi 70 pagailėjo legvatų! Sėdėkit namie iki 70. GĖDA!

mociute

Kodel diskriminuojami like pensininkai,juk galejot rast bendra vidurki
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS